Жило за съединител за Ибиза АЕХ 1.4

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
javor_bg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Жило за съединител за Ибиза АЕХ 1.4

Мнениеот javor_bg » Чет 02 апр 2009 9:27

Здравейте, жилото за съединителя на Сеат Ибиза саморегулиращо ли е ? Ако е саморегулиращо саморегулиращия механизъм как трябва да се позиционира преди монтаж на новото ? В крайно опънато положение или в крайно прибрано положение? Благодаря. Малко ми е спешно. Всякаква информация ще ми е полезна!

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Re: Жило за съединител за Ибиза АЕХ 1.4

Мнениеот Anbuch » Чет 02 апр 2009 9:36

На него има пластмасова скоба ,която го държи максимално прибрано. Така се продава. Скобата се откача (за да се разпъне жилото) ,само след като се монтира на колата. Махнеш ли скобата преди да си го монтирал -ще има проблеми ,едни съчми изпадат и става една (не е 100% сигурно ,но вероятноста ,това да се случи е много-много голяма)
Преди да демонтираш старото ,също му сложи скобата ...не се знае ,какво ще стане с новото. Известно време си носи старото в колата като резерва!
Изображение

За повече инфо : viewtopic.php?f=7&t=75772&hilit=%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D0%BE

javor_bg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот javor_bg » Пет 03 апр 2009 9:30

Благодаря колега за ценната информация, обаче за съжаление жилото се оказва че е без скоба, а има два болта за ключ 10 накрая и резба.

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Пет 03 апр 2009 10:54

Значи е с обикновенно жило (в тремата се вижда как изглежда обикновенното). Според мен не е оригиналното. Според мен всички излизат от завода с автоматично и после ако искаш си купуваш обикновенно - има ги по магазините. Ако вземеш автоматично вече знаеш

javor_bg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот javor_bg » Пет 03 апр 2009 12:42

Anbuch написа:Значи е с обикновенно жило (в тремата се вижда как изглежда обикновенното). Според мен не е оригиналното. Според мен всички излизат от завода с автоматично и после ако искаш си купуваш обикновенно - има ги по магазините. Ако вземеш автоматично вече знаеш

Колега, такова е старото и такова излиза по каталог. Интересно. Сега го сменят. Разкачили са 200 пластмаси и таблото с бушоните. Много гадна работа......

javor_bg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот javor_bg » Пет 03 апр 2009 13:03

Сменено е жилото и сега педала е малко по-мек само че трябва да търсим нов съединител комплект за да елиминираме проблемите напълно!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”