Малко помощ за поло2
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Малко помощ за поло2
Нещо тропа под колата,накрая качих колата на канал и открих тази част да тропа,на 1та снимка,интерисуваме това средно гърнели е,или ако не,какво се води,не съм запознат затова питам.Друго на скоростната кутия видях един датчик,на който кабела беше се откачил от щипката,интересуваме това датчик за маслото лие,или каква роля играе ако нее за маслото,доло прилагам снимка 

Последна промяна от enigma79 на Съб 22 авг 2009 20:25, променено общо 1 път.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Re: Малко помощ
Браточка, както си ги шибнал тия снимченца, нищо се не види. Иначе средното гърне може да тропа в купето. А това другото мисля е датчик за ниско ниво на маслото в скоростната, ако светне ламбата на таблото като го закачиш , бързо проверявай скоростната за масло, а ако си купил скоро колата нищо чудно умишлено да е откачен (дано не съм прав...) . Абе ако не си чеквал скоро маслото в скоростите направи го !
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
това ако е средното гърне,не тропа по купето,а вътре в него нещо тропа,а за скоростната,просто май сее закачил някаде,тъй като обвивката е леко засегната,имам доверие на човека от който съм я купил,пък и всеки ден се виждаме 
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
enigma79 написа:това ако е средното гърне,не тропа по купето,а вътре в него нещо тропа,а за скоростната,просто май сее закачил някаде,тъй като обвивката е леко засегната,имам доверие на човека от който съм я купил,пък и всеки ден се виждаме
ми ако не е напукано това гърне отвън , и колата не се "задъхва" , просто не го пипай...
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
мерси за съвета,но работата отва към смяна,не се задъхва колата но дрънчи като бебешка залъгалка в бебе
е аз като съм вътре и пусна музиката на макс,нищо нечувам,но отвънка е ад 
е аз като съм вътре и пусна музиката на макс,нищо нечувам,но отвънка е ад 
- actros1846
- Автомобил: AUDI A4 B5 1.9 TDI Avant Facelift
- Двигател: AFN 1999
Колега този кабел е за здната да ти светят светлините а за гаренто най вероятно е за смяна щом тропа нещо в него значи му е изпята песента 

Последна промяна от actros1846 на Пет 28 авг 2009 7:39, променено общо 1 път.
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
ами ще пробвам,щего махна и ще видя дали работят задните светлини,да трошим сме най добри 

-
azahariev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Малко помощ за поло2
Колега кабелчето е за датчика за светлините заден ход колкото до гърнето са 2 варианта:Най вероятно е да причуква кривката пред задното гърне в задния мост.Колкото до средното оригиналното гърне има особена извивка около щангите на скоростния лост може да чука там. провери да не се е разпаднало от корозията в краищата "капачетата". Възможно е и причукване към купето от кривина или скъсан О пръстен.
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
вътре в съмото гърне чука,проверих на канал,тъй като незнам какво има в средното гърне и дали е средно гърне,за това пуснах тази тема 

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Само ми е интересно какво чука точно в това гърне което си снимал,защото то е кухо. 
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
ами накрая май щего разглобя и ще видя,тогава ще снимам какво има вътре,може и имане да има
но преди него има доста работи наложащи,най вече центровка че ми писна докато загрей да се тресе като българска пералня перла05 
но преди него има доста работи наложащи,най вече центровка че ми писна докато загрей да се тресе като българска пералня перла05 
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гърнето чука в купето... Нови тампони иска май...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”