Имам неква грешка 00533 - Idle Speed Regulation
и се чудя каква е причината? Също така не може да се изтрие,винаги си седи. Дроселът ли е или ламбдата? За момент се появи и 00525 ,но нея я изтрих.
С почистване на дросела ще стане ли нещо? Не съм го чистил от както съм го сложил ..демек 2 години.
Грешка 00533 не се изтрива
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Грешка 00533 не се изтрива
Най вероятно не е от него .. грешката е в следствие на това че не е насторен правилно ... колата предполагам държи по-високи обороти или доста ниски!!
Опиши малко проблема, дай данни на мотора, какво си правил преди 2 г. и т.н. ... да не сме врачки тук!
Подобен проблем отстраних със смяна на датчик на температурата и настройване на дроселова клапа ... знам ли при теб какво ще е!!!
Научете се моля да описвате проблемите като хората ... за да получите адекватен отговор!!!!
Опиши малко проблема, дай данни на мотора, какво си правил преди 2 г. и т.н. ... да не сме врачки тук!
Подобен проблем отстраних със смяна на датчик на температурата и настройване на дроселова клапа ... знам ли при теб какво ще е!!!
Научете се моля да описвате проблемите като хората ... за да получите адекватен отговор!!!!
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблемът ми е ,че я има тази грешка и искам да я махна.
А иначе преди 2 години сменях дросела с нов и тогава си прие настройките. Ако е замърсен променят ли се настройките?
Оборотите са стабилни - 1000 оборота като е студена и около 720 като е загряла. Има един момент докато загрее да се шават около 900-1100. Датчикът на температурата съм го сменил с нов.
Та може ли от замърсяване на дросела да дава таз грешка? Ако да, да го полея с карбураторен спрей?
А иначе преди 2 години сменях дросела с нов и тогава си прие настройките. Ако е замърсен променят ли се настройките?
Оборотите са стабилни - 1000 оборота като е студена и около 720 като е загряла. Има един момент докато загрее да се шават около 900-1100. Датчикът на температурата съм го сменил с нов.
Та може ли от замърсяване на дросела да дава таз грешка? Ако да, да го полея с карбураторен спрей?
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
00533-управление на празния ход.Явно пороблема е при клапата и стъпковия клапън,може и някое клуче да имаш което подава сигнал за отворена/затворена клапа и да се е прецакало.Огледаи незная с каква система си.
- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
00525 020D Lambda-Sonde-G39 Лямбда-зонд-G39
00533 0215 Leerlaufregelung Регулирование холостого хода
00533 0215 Leerlaufregelung Регулирование холостого хода
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”