Здравейте искам да попитам някой който кара такава кола колко скорости има перката за климатроника защото на мен ми включва направо втора гледах буксата изобщо няма 3ти кабел за втора скорост а от това че се включва на тази скорост ми нагрява бушона който е на климатроника (намира се върху акумолатора)
Искам да разбера дали си е с една скорост за да търся проблема другаде.
Благодаря предварително.
6н2 1.4 tdi колко скорости има перката?
- MaLixx
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 6н2 1.4 tdi колко скорости има перката?
Не е заради това, дето ти грее предпазителя. Доста са оплакванията от често горене на същия. По - скоро клони към фабричен недостатък, но пак зависи колко сериозно грее..
Ми миналото лято си изкарах и сега не ми работеше климата и отидох да ми долеят фреон...и накрая се оказа този бушон 
- MaLixx
- Автомобил:
- Двигател:
Ако е било на къси разстояния..
Иначе на дълъг път се проявява.. или по - скоро прегрява.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Само с една степен е перката при тебе
Вкл на 90-95 градуса
Вкл на 90-95 градуса
- MaLixx
- Автомобил:
- Двигател:
Виж как е и гнездото на предпазителя. Ако се е разхлабило и има малко повече луфт ще почне да гори още по - често. Там където се отделя повече температура има и повече амортизация. 
-
Uneek
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
При мен ми гореше много този бушон на климатика миналата година. Оказа се че една от перките от износване почваше да товари повече електрониката и накрая изгоря. При мен освен това имаше разбити втулки на перката и самата перка играеше брейк когато си поиска. Проблема се реши с нова перка и нищо не ми е горяло от тогава
на снимката този зеления бушон ми гореше, другия е за шалтера на компресора на климата... Това желязното също е бушон, ама забравих точно за какво е
...
Uneek написа:При мен ми гореше много този бушон на климатика миналата година. Оказа се че една от перките от износване почваше да товари повече електрониката и накрая изгоря. При мен освен това имаше разбити втулки на перката и самата перка играеше брейк когато си поиска. Проблема се реши с нова перка и нищо не ми е горяло от тогавана снимката този зеления бушон ми гореше, другия е за шалтера на компресора на климата... Това желязното също е бушон, ама забравих точно за какво е
...
Ами на мен май точно този на шалтера ми гори.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”