Какво се оказа от врътките за парното.....?
Какво се оказа от врътките за парното.....?
одеве реших да погледна какво е положението махнах жабката врътнах и свалих вентилатора и какво да видя единия ми кабел които отива към тази джаджа на снимката ми е прегорял и скасал даже клемата е останала като заварка в гнездото.И сега питането ми е от каде да започна да търся направо нова такава джаджа ли? понеже пласмасовото с щипките което влиза там дето съм отбелязал се беше разтопило и го хвърлих и като гледам вътре има още прегоряло ако се почисти дали ще тръгне ..то пак нямам това с щипките вече май ще трябва старо да търся в някоя морга..?
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Re: Какво се оказа от врътките за парното.....?
Много ръждица има колега. Може да потърсиш буксата от морга, или просто да си го направиш с кабелни обувки, мъжко и женско които са на същия принцип. И каквото и да монтираш, пръсни го с течна грес. Никога няма да се окисли и да ръждясва.
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
това вътре е термо предпазител който е направен да изгаря при определена температура
можеш да вземеш целия нов такъв блок може да оправиш и този.по принцип термопредпазителя като изгори и нямаш 2-3
степени на перката имаш примерно само 4-та степен най добре намери някой нов блок и не се занимавай
има из раздел продава доста части не вярвам да е скъп
можеш да вземеш целия нов такъв блок може да оправиш и този.по принцип термопредпазителя като изгори и нямаш 2-3
степени на перката имаш примерно само 4-та степен най добре намери някой нов блок и не се занимавай
има из раздел продава доста части не вярвам да е скъп
Последна промяна от vaso18 на Съб 16 окт 2010 15:21, променено общо 1 път.
Колеги събота мисля да обиколя моргите за тази част която съм снимал интересуваме имали значение от какво поло я взимам и каде мога да отида ми го сложат?
-
jijane
- Автомобил: Караше Honda Civic
- Двигател: D14Z4 1998
Така наречения от някой термобушон не е вътре в клемата, ами си е отзад. На втората сниммка се вижда много добре къде е. Става и на кабелни обувки да се направи, но си е играчка.
Един съвет към колегата, проверявай си по-често да не са ти задръстени отводнителнита канали в калниците(по специално на десния ти калник), че тия ръжди са само признак на наличие на вода там.
Цялата букса барабар със останалите елементи се намира за около 50-60 лева по магазините.
Един съвет към колегата, проверявай си по-често да не са ти задръстени отводнителнита канали в калниците(по специално на десния ти калник), че тия ръжди са само признак на наличие на вода там.
Цялата букса барабар със останалите елементи се намира за около 50-60 лева по магазините.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”