Немога да дам на контакт ... помощ

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Немога да дам на контакт ... помощ

Мнениеот Koksan » Пон 06 дек 2010 20:02

1. Не се казва БОШ!!!! Това си е патрон!
2. Просто е блокирал - иди на ключар и виж какво ще ти каже, може просто да го разглоби да го смаже и да се оправи работата ако не си го разбил от глупост вече!!!!
3. Бива глупости ама ... на поло, да слагаш патрон от голф 2(10 години разлика) и да си мислиш че ще стане ... поне да беше взел от друго поло!

просто ..... :horror:

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Пон 06 дек 2010 20:06

Онзи ден на мен така ми беше изпаднал миниатюрния болт дето държи клемореда към патрона и не можех да дам на контакт!Сваляй,разглобявай,ако трябва ремонтирай или сменяй патрона или клемореда,с писане по форумите няма да се оправи...

Потребителски аватар
bronzer91
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bronzer91 » Пон 06 дек 2010 22:42

Страшни сте бре :applause: , ако мислите че ще тръгна да се уча от форума ... къде ще му се види края ... просто ме интересуваше дали ще може да се пренареди патрона според ключа ... А относно компетентното мнение на Koksan - колега моля те ... не си мисли че сме по глупави от теб :wink: , Така наречения от теб патрон в Бургаска област по моргите на всякаде се води БОШ ! Ако ти на млякото казваш млЕко е друг въпрос :kissy: , не се заяждам , просто се изказваш неподготвен ... патронника на полото и голфовия патронник са 1 към 1 и както казах в по горните си постове разликата е в имобилайзера ...

keymaker
Автомобил: Passat+T4
Двигател: ABS+AAB

Мнениеот keymaker » Вто 07 дек 2010 8:07

абе може да се отремонтира сата ключалка ама си требе човек дето я е правил тая операция ,занесия на ключар за 15-тина лв. ще я нагласи.

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Вто 07 дек 2010 13:17

bronzer91 написа:Страшни сте бре :applause: , ако мислите че ще тръгна да се уча от форума ... къде ще му се види края ... просто ме интересуваше дали ще може да се пренареди патрона според ключа ... А относно компетентното мнение на Koksan - колега моля те ... не си мисли че сме по глупави от теб :wink: , Така наречения от теб патрон в Бургаска област по моргите на всякаде се води БОШ ! Ако ти на млякото казваш млЕко е друг въпрос :kissy: , не се заяждам , просто се изказваш неподготвен ... патронника на полото и голфовия патронник са 1 към 1 и както казах в по горните си постове разликата е в имобилайзера ...

1. Това че така му викат по моргите в Бургас, въобще не е критерий че така се казва! Ти кога обиколи цялата област? "lock cylinder for ignition starter switch"
2. МлЕко, вика баба ти на село и сигурно от нея я знаеш - ВЪЙ ... ВЪХ ... издадох те .... :Mr Green Fun
3. Никъде не съм казал някой, че е глупав или каквото и да било! Все пак ти си писал за залепване на чип с изолирбант към ключ .. не аз!
4. Мисля че съм ти дал добър съвет - Ключарят знае, както начина за ремонт, така и дали ще може да се пренареди! Затова е КЛЮЧАР, а не Млекар! :wink:
5. Принципно, транспондера може да се деактивира, което ще ти помогне да палиш без наличин на чип в ключа!

Потребителски аватар
bronzer91
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bronzer91 » Вто 07 дек 2010 17:33

Да не изпадаме в подробности ... :D , за деактивирането на чипа ми искат 50 лева , аз лично немога да се справя с това ... доколкото залепването на ключа за имобилайзера ( това си е чисто побългаряване , но в крайна сметка колата ще пали и върви ;) ) , но както и да е днес закарах патрона на ключар и утре сутрин ще ходя да го взема ... в крайна сметка ще използвам патрона от голфа и ще го сложим на моя потронник ( пренареден по моя ключ ) ... утре ще видим какво ще стане :bishop

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”