bronzer91 написа:Страшни сте бре

, ако мислите че ще тръгна да се уча от форума ... къде ще му се види края ... просто ме интересуваше дали ще може да се пренареди патрона според ключа ... А относно компетентното мнение на Koksan - колега моля те ... не си мисли че сме по глупави от теб

, Така наречения от теб патрон в Бургаска област по моргите на всякаде се води БОШ ! Ако ти на млякото казваш млЕко е друг въпрос

, не се заяждам , просто се изказваш неподготвен ... патронника на полото и голфовия патронник са 1 към 1 и както казах в по горните си постове разликата е в имобилайзера ...
1. Това че така му викат по моргите в Бургас, въобще не е критерий че така се казва! Ти кога обиколи цялата област?
"lock cylinder for ignition starter switch"2. МлЕко, вика баба ти на село и сигурно от нея я знаеш -
ВЪЙ ... ВЪХ ... издадох те ....
3. Никъде не съм казал някой, че е глупав или каквото и да било! Все пак ти си писал за залепване на чип с изолирбант към ключ .. не аз!
4. Мисля че съм ти дал добър съвет - Ключарят знае, както начина за ремонт, така и дали ще може да се пренареди! Затова е КЛЮЧАР, а не Млекар!
5. Принципно, транспондера може да се деактивира, което ще ти помогне да палиш без наличин на чип в ключа!