Благодаря предварително
Проблем с фаровете на Polo 2
Проблем с фаровете на Polo 2
Изчезнаха ми късите светлини...
По принцип имах проблем с включването на къси светлини и с леко присветване на дългите светваха, но днес изчезнаха тотално. Ще съм много благодарен на всеки, който има някаква представа от какво е. Има едно реле точно над бушоните отпред което при допир (леко раздвижване) започва да тормози предполагам алтернатора и от там леко падат оборотите, но не се пускат късите. Имам само габаритни и дълги светлини. Дългите също се включват трудно от лостчето, защото не иска да заеме позиция (да захапе палчето или каквото е там
)
Благодаря предварително
!
Благодаря предварително
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Re: Проблем с фаровете на Polo 2
polo 90-94 проблема е във ключа за фаровете. Чупят се много. Твойто такова ли е?
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Поло 2-ка му е на колегата май, писал е, че е 85г. 
Двойка е да. Разглобих ключа и съответно го почистих (само това ми се отдава), смених релетата едно по едно понеже не бях сигурен кое е, но не е от тях и единственото място което е възможно да създава проблем е лостчето за къси-дълги светлини.... обаче не знам как да излорам проблема временно иначе ако наистина е от там маи ще трябва ново лостче
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Фолксваген не ползват релета за фаровете. Ако смяташ, че проблемът е от лостчето, пиши ми ПМ, мисля, че имам такова, каквото ти трябва.
-
Vichi
- Автомобил:
- Двигател:
Зравей колега както е написал колегата Stefan4o поло нямат реле на фаровете огледай кабелите дали не са пречупени някаде след това огледаи бушоните също така зачисти клемите но не с контактен спреи а със шкурка ако проблема не изчезне тогава вече сменяй палеца те също са много некадърни такаче проблема може да е от там
- vladko1001
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
прав е колегата irlmodo,че е калпав ключа-щракало на фаровете...след като моя отказа намерих/от морга/ и разглобих подобни щракалки се оказа,че парченца от зелена декор. пласмасова люспа пред сигн. лампа вътре старее и троши и по този начин блокира гадно/на дълги или къси/ вътр. механика на щракалото...профилактика и евентуално нова лампичка /втората е вкл. през диод и свети по-слабо и е вечна 

Колеги, имам подобен проблем с късите светлини. Полото ми е 92г. Светят само габарити и дълги, късите не светят и ми се налага да карам с дръпнато лостче за дълги, може ли да ми препоръчате някой жичкаджия, защото сам не мога да се справя?
и аз имах подобен проблем с мошта двойка и се оправи с подмяна на блокчето под контактния ключ дето си мислех, че само за запалването е. три модела са така че не вземай предварително ако не знаеш кое е твоето
- lrlmodo
tdm написа:Колеги, имам подобен проблем с късите светлини. Полото ми е 92г. Светят само габарити и дълги, късите не светят и ми се налага да карам с дръпнато лостче за дълги, може ли да ми препоръчате някой жичкаджия, защото сам не мога да се справя?
Купи си друг ключ
- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Купи си друг ключ[/quote]
prav e koлегата...това им е слабост,моята 2-ка имаше такъв проблем
prav e koлегата...това им е слабост,моята 2-ка имаше такъв проблем- lrlmodo
По възможност вземи втора ръка/нов оригинален.
Че другите изкарват по година....
Че другите изкарват по година....
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”