Polo 6n - Багажник за покрива?
-
lokomotiv907
- Автомобил:
- Двигател:
Polo 6n - Багажник за покрива?
Здравейте на всички,имам един въпрос от къде мога да си купя в Пловдив багажник за покрива Полото 98 година?Търсих в Метро и Бриколаж,но не намерих.Благодаря Ви за информацията предварително! 

- blueice
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Багажник за покрива?
До магазин"Рокер" на старата "Карловска" гледах преди няколко месеца имаше поне три модела.Успех
Колега за багажни рейки ли става въпрос? Ако е за тях, такива има в практикер.Само че със сигурност трябва да пробваш. Ако имаш въпроси питай. А багажна кутия за да монтираш със сигурност ти трябват и рейки.
-
lokomotiv907
- Автомобил:
- Двигател:
Рейки ми трябват де,багажна кутия няма да слагам ми за лодката да връзвам
в практикер бях и там нямаше имаше за поло 82-94 незнам дали става ако става да ходя да ги купувам?
в практикер бях и там нямаше имаше за поло 82-94 незнам дали става ако става да ходя да ги купувам?- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
На 6 септември,посока прелеза, след областната управа има пешеходна пътека.Като я подминеш в блока отдясно има багажници 2 употреба.130 или170лв.ми каза но не помня вече.Даже пича предлага и обратно изкупуване след време.
-
lokomotiv907
- Автомобил:
- Двигател:
4i4o-dido написа:На 6 септември,посока прелеза, след областната управа има пешеходна пътека.Като я подминеш в блока отдясно има багажници 2 употреба.130 или170лв.ми каза но не помня вече.Даже пича предлага и обратно изкупуване след време.
Ама рейки ли предлага или багажници?
- mladen0101
- Автомобил: polo
- Двигател: AEX 1996
[quote="lokomotiv907"]Здравейте на всички,имам един въпрос от къде мога да си купя в Пловдив багажник за покрива Полото 98 година?Търсих в Метро и Бриколаж,но не намерих.Благодаря Ви за информацията предварително!
[/ колега успех с намирането дай инфо после като цена и откаде си намерил рейки в пловдив
[/ колега успех с намирането дай инфо после като цена и откаде си намерил рейки в пловдив-
lokomotiv907
- Автомобил:
- Двигател:
mladen0101 написа:lokomotiv907 написа:Здравейте на всички,имам един въпрос от къде мога да си купя в Пловдив багажник за покрива Полото 98 година?Търсих в Метро и Бриколаж,но не намерих.Благодаря Ви за информацията предварително
blueice написа:До магазин"Рокер" на старата "Карловска" гледах преди няколко месеца имаше поне три модела.Успех
Отидох там и в двата магазина до "Рокер",но нямаше!
Ако е за този магазин,който има жълта табела и на която пише багажници нови и втора употреба,той въобще го няма просто съм побеснял!4i4o-dido написа:На 6 септември,посока прелеза, след областната управа има пешеходна пътека.Като я подминеш в блока отдясно има багажници 2 употреба.130 или170лв.ми каза но не помня вече.Даже пича предлага и обратно изкупуване след време.
Незнам ама всеки мрънка за пари пък никой не полага и усилие да си спазва работно време и т.н..И тея рибарски ДГС направо ме изнервиха повече,кажете ми какво да направя имаме пари искам да направя,а всичко се проваля направо утре,като ме барнат горските без билет какво ще им кажа,че не искаха да ми изкарат и те какво ще ми кажат какво да направим и трябва глоба да се плаща!По язовирите и по реките пълно с бракониери по цял ден си клатят краката тея горските нищо не вършат и като искат да си узаконим риболова поне да си вършат работата в издаването на билетите!Цяла Година не съм ходил за риба,защото нямах билет сега,като реших неможело д...ба.Re: Багажник за покрива?
ЗДР. Колеги.
София му е майката!
В Пловдив нама свестен магазин за авто багажници и боксове.
http://911.bg/a2/offers.asp?grid=14505&m=37
http://www.bagajnik.com/
Това са двете места където ме увериха по телефона, че имат релси(багажници за ПОЛО 2005-2009).
Може да се избира между метален и алуминиев. марките не са безизвестни в бранша си. ЦениІ 180 - 250 лв
Дано съм бил от помощ
София му е майката!
В Пловдив нама свестен магазин за авто багажници и боксове.
http://911.bg/a2/offers.asp?grid=14505&m=37
http://www.bagajnik.com/
Това са двете места където ме увериха по телефона, че имат релси(багажници за ПОЛО 2005-2009).
Може да се избира между метален и алуминиев. марките не са безизвестни в бранша си. ЦениІ 180 - 250 лв
Дано съм бил от помощ
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Ъпвам тази тема, за да не създавам нова!
Някой слагал ли е подобен багажник на поло 6н1 2/3врати от 96г.
Искам да си поставя багажник (греди) за да мога ди си сложа след това бокс-багажник. Не ми става ясно какво се случва с гумените лайсни на покрива - в смисъл махат се изцяло ли? Абе как се захваща туй чудо.
Идеята ми е, ако някой е поставял подобно нещо да опише процеса и да сложи някоя друга снимчица
така...
Благодаря предварително, чакам с нетърпение, защото нямам търпение да се оборудвам с тази екстра
Поздрави
Някой слагал ли е подобен багажник на поло 6н1 2/3врати от 96г.
Искам да си поставя багажник (греди) за да мога ди си сложа след това бокс-багажник. Не ми става ясно какво се случва с гумените лайсни на покрива - в смисъл махат се изцяло ли? Абе как се захваща туй чудо.
Идеята ми е, ако някой е поставял подобно нещо да опише процеса и да сложи някоя друга снимчица
Благодаря предварително, чакам с нетърпение, защото нямам търпение да се оборудвам с тази екстра
Поздрави

-
lion_heart002
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Айде и аз да попитам,има ли за поло 6н,начин да се монтира багажник за покрива? Как и какъв багажник да търся? Трябва ми багажника за да мога да си качвам велосипеда!
Re: Polo 6n - Багажник за покрива?
Колега мисля , че крачетата на багажника се подпъхват под гумата и се захващат за Т образни планки както е на снимката.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”