Polo 6n - Багажник за покрива?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
lokomotiv907
Автомобил:
Двигател:

Polo 6n - Багажник за покрива?

Мнениеот lokomotiv907 » Съб 18 юли 2009 11:38

Здравейте на всички,имам един въпрос от къде мога да си купя в Пловдив багажник за покрива Полото 98 година?Търсих в Метро и Бриколаж,но не намерих.Благодаря Ви за информацията предварително! :beer

Потребителски аватар
blueice
Автомобил:
Двигател:

Re: Багажник за покрива?

Мнениеот blueice » Съб 18 юли 2009 19:51

До магазин"Рокер" на старата "Карловска" гледах преди няколко месеца имаше поне три модела.Успех

Daido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Daido » Съб 18 юли 2009 21:03

Колега за багажни рейки ли става въпрос? Ако е за тях, такива има в практикер.Само че със сигурност трябва да пробваш. Ако имаш въпроси питай. А багажна кутия за да монтираш със сигурност ти трябват и рейки.

lokomotiv907
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lokomotiv907 » Съб 18 юли 2009 21:29

Рейки ми трябват де,багажна кутия няма да слагам ми за лодката да връзвам :mrgreen: :Mr Green Fun в практикер бях и там нямаше имаше за поло 82-94 незнам дали става ако става да ходя да ги купувам?

Потребителски аватар
4i4o-dido
Автомобил: POLO 1.6 6N
Двигател: AEA 1995
Контакти:

Мнениеот 4i4o-dido » Нед 19 юли 2009 5:38

На 6 септември,посока прелеза, след областната управа има пешеходна пътека.Като я подминеш в блока отдясно има багажници 2 употреба.130 или170лв.ми каза но не помня вече.Даже пича предлага и обратно изкупуване след време.

lokomotiv907
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lokomotiv907 » Нед 19 юли 2009 9:45

4i4o-dido написа:На 6 септември,посока прелеза, след областната управа има пешеходна пътека.Като я подминеш в блока отдясно има багажници 2 употреба.130 или170лв.ми каза но не помня вече.Даже пича предлага и обратно изкупуване след време.

Ама рейки ли предлага или багажници?

Потребителски аватар
mladen0101
Автомобил: polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот mladen0101 » Нед 19 юли 2009 9:56

[quote="lokomotiv907"]Здравейте на всички,имам един въпрос от къде мога да си купя в Пловдив багажник за покрива Полото 98 година?Търсих в Метро и Бриколаж,но не намерих.Благодаря Ви за информацията предварително! :beer[/ колега успех с намирането дай инфо после като цена и откаде си намерил рейки в пловдив

lokomotiv907
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lokomotiv907 » Нед 19 юли 2009 12:14

mladen0101 написа:
lokomotiv907 написа:Здравейте на всички,имам един въпрос от къде мога да си купя в Пловдив багажник за покрива Полото 98 година?Търсих в Метро и Бриколаж,но не намерих.Благодаря Ви за информацията предварително! :beer[/ колега успех с намирането дай инфо после като цена и откаде си намерил рейки в пловдив

Ако намеря ще пиша спокойно! :да: :drunk :beer

Spidi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Spidi » Пон 20 юли 2009 9:53

blueice написа:До магазин"Рокер" на старата "Карловска" гледах преди няколко месеца имаше поне три модела.Успех

Отидох там и в двата магазина до "Рокер",но нямаше!
4i4o-dido написа:На 6 септември,посока прелеза, след областната управа има пешеходна пътека.Като я подминеш в блока отдясно има багажници 2 употреба.130 или170лв.ми каза но не помня вече.Даже пича предлага и обратно изкупуване след време.
Ако е за този магазин,който има жълта табела и на която пише багажници нови и втора употреба,той въобще го няма просто съм побеснял! :banghead: :evil: Щяхме да катастрофираме на Васил Априлов,никаква работа не свършихме отидох и за рибарски билет ония там ми спи и ми вика утре,утре ама аз днеска заминавам за Доспат и без билет и лодката не мога да кача,като нямам багажник избощооооооо каръшки ден.Тоя магазин и за втора употреба отидох там взех телефон звънях и никой не ми вдига,той трябва да е там 10 часа беше тоя го няма! :evil: death Незнам ама всеки мрънка за пари пък никой не полага и усилие да си спазва работно време и т.н..И тея рибарски ДГС направо ме изнервиха повече,кажете ми какво да направя имаме пари искам да направя,а всичко се проваля направо утре,като ме барнат горските без билет какво ще им кажа,че не искаха да ми изкарат и те какво ще ми кажат какво да направим и трябва глоба да се плаща!По язовирите и по реките пълно с бракониери по цял ден си клатят краката тея горските нищо не вършат и като искат да си узаконим риболова поне да си вършат работата в издаването на билетите!Цяла Година не съм ходил за риба,защото нямах билет сега,като реших неможело д...ба.

Потребителски аватар
blgmspt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blgmspt » Чет 13 авг 2009 14:50

ЗДР. Колеги.

София му е майката!
В Пловдив нама свестен магазин за авто багажници и боксове.

http://911.bg/a2/offers.asp?grid=14505&m=37

http://www.bagajnik.com/

Това са двете места където ме увериха по телефона, че имат релси(багажници за ПОЛО 2005-2009).

Може да се избира между метален и алуминиев. марките не са безизвестни в бранша си. ЦениІ 180 - 250 лв
Дано съм бил от помощ

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Вто 06 юли 2010 11:15

Ъпвам тази тема, за да не създавам нова!
Някой слагал ли е подобен багажник на поло 6н1 2/3врати от 96г.
Искам да си поставя багажник (греди) за да мога ди си сложа след това бокс-багажник. Не ми става ясно какво се случва с гумените лайсни на покрива - в смисъл махат се изцяло ли? Абе как се захваща туй чудо.
Идеята ми е, ако някой е поставял подобно нещо да опише процеса и да сложи някоя друга снимчица :) така...
Благодаря предварително, чакам с нетърпение, защото нямам търпение да се оборудвам с тази екстра :)
Поздрави :обичам ви

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Сря 25 яну 2012 22:51

Айде и аз да попитам,има ли за поло 6н,начин да се монтира багажник за покрива? Как и какъв багажник да търся? Трябва ми багажника за да мога да си качвам велосипеда!

Потребителски аватар
remax
Автомобил:
Двигател:

Re: Polo 6n - Багажник за покрива?

Мнениеот remax » Пет 27 яну 2012 12:45

Колега мисля , че крачетата на багажника се подпъхват под гумата и се захващат за Т образни планки както е на снимката.
Прикачени файлове
12482955005574.jpg

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”