Здравейте
Карам Поло 9н3 2007 година което няма дистанционно за централно заключване. Може да има фабрично но не мога да намеря такова което да обуча. За това ми изпадна един модул който е заедно с дистанционното обаче е от 9н twist 2005 година. Четох в английските форуми че направо се разменят и нямало проблеми. Обаче реших да ви попитам все пак дали наистина е така и дали някои е пробвал. Благодаря ви.
Polo 9n3 1.4 2007 - Comfort Control Module ( CCM )
- goodlucker
- Автомобил: Polo
- Двигател: 1996
Polo 9n3 1.4 2007 - Comfort Control Module ( CCM )
Последна промяна от goodlucker на Съб 20 авг 2016 0:02, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Polo 9n3 1.4 - Comfort Control Module ( CCM )
А имаш ли фабрично централно заключване т.е машинки в вратите и багажника , трябва да имаш и бутон за заключване на шофьорската врата горе до дръжката за отваряне , ако нямаш такова нещо там значи нямаш и фабрично централно.
Което означава че за да сложиш модул ще ти трябва и окабеляване на нова инсталация към вратите и багажника.
Което означава че за да сложиш модул ще ти трябва и окабеляване на нова инсталация към вратите и багажника.
- goodlucker
Имам си всичко. Бутон до дръжката на вратата да заключва от отключва вратите и си имам фабрично централно от шофьорската врата само. Не знам дали ако просто пробвам и ги разменя дали има шанс да се обърка нещо компютъра на колата и да стане беля.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Няма начин да не може да се закупи и обучи ново дистанционно , просто не си попаднал на правилния човек.
- goodlucker
Сега смених модула и дистанционно към модула пак не може да се обучи чрез подаване на контакт и заключване и после отключване. Само през VCDS ли може? Благодаря
- goodlucker
Някой знае ли къде се намира този Комфорт Модул. Мислех, че е ето този

но се оказа, че е ето това

, но къде е грам идея нямам. Много спешно ми трябва, ако някой може да помогне къде. Благодаря ви
но се оказа, че е ето това

, но къде е грам идея нямам. Много спешно ми трябва, ако някой може да помогне къде. Благодаря ви
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Polo 9n3 1.4 2007 - Comfort Control Module ( CCM )
Модула се намира отдолу при релета и се държи на две щипки странично понеже са два модула. Клекни до шофьорската седалка и погледни ляво от буксата за диагностика.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”