Optibelt-ремък и ролки
-
- Автомобил: Opel Astra G
- Двигател: DTI
- Контакти:
Optibelt-ремък и ролки
Здравейте колеги,вчера смених ангренажен ремък,ролки и водна помпа!Ремък-optibelt ;обтяжна ролка-optibelt ;паразитна ролка-Ina ;водна помпа -Kraft !Всички части ми излязаха 150лв!Ще се радвам ако някой сподели мнение за марката Optibelt ,чета че не са лоша марка за ремъци,но за ролки нищо не пише за тях,а за марката -Kraft за водни помпи пък абсолютно нищо не намирам!
Последна промяна от cekoman на Съб 31 дек 2016 17:27, променено общо 3 пъти.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: Polo Variant 6kv5 Ремъци и ролки Optibelt
ползвал съм ремъци оптибелт не съм имал ядове с тях
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Аз ползвах на вентото амортисьори KRAFT и бях доволен-много тънка цена.Полска е марката.
-
- Автомобил: polo 6n2
- Двигател: AHW
Optibelt-a е добър избор.На моето поло вече съм минал 60к километра с такива ангренажи,без проблеми,но вече са си за смяна
-
- Автомобил:
- Двигател:
Optibelt, не че нещо ама тази фирма е измислила съвременния ангренажния ремък :)
-
- Контакти:
Благодаря колеги,значи съм избрал хич не лоша марка!Само да Ви кажа,че старите ролки бяха Swag,не купувайте такива,тази фирма само пакетира и изобщо не се знае какво има вътре!За 30000 км и двете ролки стържеха жестоко,обтяжната направо играеше на където си иска и на тях нямаше производител,нищо!Не купувайте ролки Swag
-
- Контакти:
Колеги днес реших да погледна ремъка и ми направи впечатление,че стои прекалено опънат,не дава да го натиснеш!Другото,коети ми направи впечатление е че не стоеше чист (чиста гума)ами като нацапан с малки власинки,а е на 50 км!Отстрани стои като чисто нова автомобилна гума,която има малки заводски остатъци от гума(може би като е нов ремъка е нормално)!Ходих до майстора и ми каза няма проблем,изцапан е от паразитната ролка!И ми направи впечатление ,че скоростите превключват на малко по високи обороти!Иначе колата си работи перфектно,държи 900 оборота,без излишни шумове,няма виене,мърка си!Но се чудя тези неща дали са нормални
-
- Контакти:
Polo Variant 6kv5 1,9sdi Проблем след смяна на ангренаж
Здравейте колеги преди два дни смених ремъка и ролките и днес реших да погледна ремъка и ми направи впечатление,че стои прекалено опънат,не дава да го натиснеш(това в най-горната част до паразитната ролка)!Другото,коети ми направи впечатление е че не стоеше чист (чиста гума)ами като нацапан с малки власинки,а е на 50 км!Отстрани стои като чисто нова автомобилна гума,която има малки заводски остатъци от гума(може би като е нов ремъка е нормално)!Погледнат отгоре през кутията си стои точно на зъбните колела!Ходих до майстора и ми каза няма проблем,изцапан е от паразитната ролка!И ми направи впечатление ,че скоростите превключват на малко по високи обороти!Иначе колата си работи перфектно,държи 900 оборота,без излишни шумове,няма виене,мърка си!По принцип обтяжната ролка има белег до който се нятяга и уж е спазен!Но се чудя тези неща дали са нормални!Всичко е чисто ново марка Optibelt и видях до майстора като ги сменяваше!
Последна промяна от cekoman на Пон 21 ное 2016 14:14, променено общо 1 път.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Оправи си заглавието според шаблона.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”