digigi написа:Сложих качествени крушки Osram Cool Blue 18 кинта едната 

, обаче релето каква роля играе точно че трябва да е хубаво 

В комплекта фаровете си дойдоха с кабели които няма да ги ползвам и с реле някакво, ама трябва ли да го сменям или да оставя това което си е заводското 

А за фаровете искам да ги направя да светят на дълги и четирите сектора защото си мисля че няма да светят достатъчно силно само двата сектора, а мразя на дълъг път да не виждам нищо с някакви мъждукащи фарове...

Релето трябва да е качествено, за да не ти прави номера  

Тва реле дето е в комплекта е за друго: Купувал съм ИН.ПРО фарове за голф три, и след монтажа когато включех дълги, късите светлини продължаваха да работят  

Прочетох инструкциите, за да видя дали е нормално и тогава разбрах, че релето е точно за това- да изключва късите когато се включат дълги  

Там пишеше също, че не при всички варианти е така и зависи от ел. схемата на автомобила. При теб явно няма нужда да се ползва, но ти трябват релета, за да нямаш пад на напрежението в мрежата, и фаровете да си светят така както трябва, а не на 60-70% от възможностите на крушката  
 прочети тази тема

прочети тази тема
Аз тези дни смятам да си сложа, защото идва зима  

btw... не съм мерил колко точно ми е пада(при всеки е различно) защото все ме мързи да мъкна нещо като отивам към паркинга  

, но наскоро направих опит с подаване на допълнителен директен + от акумулатора и разликата беше поразителна, и то на дневна светлина, а представи си вечер