Фарове-6N-6N2

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
digigi
Автомобил: Audi A6 C8 50TDI
Двигател: 2019

Мнениеот digigi » Пон 23 окт 2006 15:06

4ep написа:...........

Благодаря за идеята ама не съм толкоз добре с тоците :oops: . Ще покажа писанията на някой който разбира или направо при майстора :)
А може ли поне да ми кажете колеги дали ако и четирите сектора светят едновременно фаровете ще издържат :?: :roll: Ами ако са направени да светят само едната секция :roll: Става въпрос да не сгафя нещо, не че няма да ги застраховам, ама ако не е хубаво по-добре да не го правя...

Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Вто 24 окт 2006 0:38

Остави си ги както са си, а вместо това си сложи качествени крушки и релета :wink:

Потребителски аватар
digigi

Мнениеот digigi » Вто 24 окт 2006 8:11

POLO_SPORT написа:Остави си ги както са си, а вместо това си сложи качествени крушки и релета :wink:
Сложих качествени крушки Osram Cool Blue 18 кинта едната :shock, обаче релето каква роля играе точно че трябва да е хубаво :?: :roll: В комплекта фаровете си дойдоха с кабели които няма да ги ползвам и с реле някакво, ама трябва ли да го сменям или да оставя това което си е заводското :?:
А за фаровете искам да ги направя да светят на дълги и четирите сектора защото си мисля че няма да светят достатъчно силно само двата сектора, а мразя на дълъг път да не виждам нищо с някакви мъждукащи фарове...

Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Сря 25 окт 2006 1:11

digigi написа:Сложих качествени крушки Osram Cool Blue 18 кинта едната :shock, обаче релето каква роля играе точно че трябва да е хубаво :?: :roll: В комплекта фаровете си дойдоха с кабели които няма да ги ползвам и с реле някакво, ама трябва ли да го сменям или да оставя това което си е заводското :?:
А за фаровете искам да ги направя да светят на дълги и четирите сектора защото си мисля че няма да светят достатъчно силно само двата сектора, а мразя на дълъг път да не виждам нищо с някакви мъждукащи фарове...

Релето трябва да е качествено, за да не ти прави номера :x
Тва реле дето е в комплекта е за друго: Купувал съм ИН.ПРО фарове за голф три, и след монтажа когато включех дълги, късите светлини продължаваха да работят :? Прочетох инструкциите, за да видя дали е нормално и тогава разбрах, че релето е точно за това- да изключва късите когато се включат дълги :idea:
Там пишеше също, че не при всички варианти е така и зависи от ел. схемата на автомобила. При теб явно няма нужда да се ползва, но ти трябват релета, за да нямаш пад на напрежението в мрежата, и фаровете да си светят така както трябва, а не на 60-70% от възможностите на крушката :wink:

прочети тази тема

Аз тези дни смятам да си сложа, защото идва зима :!:
btw... не съм мерил колко точно ми е пада(при всеки е различно) защото все ме мързи да мъкна нещо като отивам към паркинга :roll: , но наскоро направих опит с подаване на допълнителен директен + от акумулатора и разликата беше поразителна, и то на дневна светлина, а представи си вечер :!:

Потребителски аватар
digigi

Мнениеот digigi » Сря 25 окт 2006 11:59

POLO_SPORT написа:.....

Мерси колега не бях обръщал внимание на тази тема, а е трябвало! Много полезна беше и доста неща ми се проясниха. Сега и аз това ще направя и ще измеря напрежението за да разбера какво е положението :roll:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”