Въпрос за Polo Fox 1.1 93г. Струва ли си?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
mladen0101
Автомобил: polo
Двигател: AEX 1996

Re: Въпрос за Polo Fox 1.1 93г. Струва ли си?

Мнениеот mladen0101 » Вто 05 мар 2013 20:34

snuupy93 написа:Все си мислех, че VWClub и форума са място, където фенове на VW да се подкрепят и помагат, тъй като все пак караме една марка коли. А в целия ми престои във форума, виждам само спорове и опониране на всяко мое мнение, някакъв сарказъм. Като всичко в България и това не ни е наред. :cry

Предполага се че това е основната идея на форума. :th_up Не се впрягай от остроумноста или хумора на колегите.Относно разхода на полото си е голяма ламя спор няма,незнам как го засичаш надявам се да е на принципа пълно-пълно а не по отделенията на стрелката. :love.vwclub

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Вто 05 мар 2013 22:50

snuupy93 написа:Все си мислех, че VWClub и форума са място, където фенове на VW да се подкрепят и помагат,....

Замисли се дали ти си наред! Да тук сме да си помагаме, не да се надлъгваме и да си прехвалваме 20+ годишните мъртъвци , морално остарели , които имаме удоволствието да караме.

Аз карам кола от 96 година, в перфектно състояние. Работи като часовник, аз си правя всичко по нея, и смея да твърдя че е просто в добро здраве. Засичал съм пълен пълен, засичам и постоянно по парите които наливам. Общо взето с 50 лева минавам 220 230 килотера, което е около 8,7 . Това е градско почти без задръствания и без настъпване много много. Лятото стигам до 7,5 но никога не съм успял да я сваля по надолу. Свалял съм я на 6,7 , но когато пътувах Студентски - Овча купел по околовръстното и то не в пиков час.

Как твоята кола на 20 (юбилейни) години с някакъв моно или карбуратор успя да направи такъв разход. Ти си я обичай, целувай я, гали я , ама не говори глупости че ставаш смешен! :banghead И ти помощ не търсиш на правилното място, има си клиники и т.н. заведения, пробвай там. Ако имаш проблеем с колата , пиши тук.

Айде сега отивай да протестираш и да сваляш правителства. ГРАНДИОЗНИ неща, може пък да промениш хората и видиш ли да почнат да те разбират.... :banghead :screwy

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Сря 06 мар 2013 2:52

Автора на темата зададе точен и конкретен въпрос!
Вие го обърнахте на кръчма, за пореден път!
Има сумати теми на кой колко му харчи и какво му харчи!

На мене ми харчите от мирогледа!

Още едно такова мнение, като последните няколко и ще има почивки!

Потребителски аватар
porko
Автомобил: VW POLO
Двигател: AAU 1994

Мнениеот porko » Чет 07 мар 2013 19:48

freestyler911 написа:Софийски тая кола 6 не можеш я накара да гори! Не говорете глупости!

Колата харчи 7-8 градско, зимата си удря 10 , ако караш около 12-15 км. градско на ден, колкото по къс е маршрута толкова се вдига разхода, та чак до 15 .... :banghead

:th_up 8-10 километра на ден.Градско през лятото 8,зимата 10+.Извънградско лято-зима 4.2.Това докато беше на бензин.Сега е на газ и е двойно по-евтино.Кара се в Русе 1.1 45/33 AAU 1994 г.

BURKAN
Вечен БАН
Автомобил: VW T3 1.6 D AUDI A6 2.5TDI
Двигател:

Мнениеот BURKAN » Съб 09 мар 2013 15:26

stefan4o написа:А колко изгодно ти го дава? :mhihi

Дава я за 800лв. кажете дали е изгодно? Аз не познавам този модел VW. Днес ходих да я видя за първи път. Хареса ми, много е запазена. Жена му си я кара. Като екстри има електрически джамове. Добре работи. Този модел с електрона газ ли е, че не видях жило? И с пълен инжекцион ли е? Иначе ламаринките са добре. Отдолу е перфектна, даже има катализатор!

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 09 мар 2013 15:57

Колега, както казваш колата си струва, а ако е регистрирана за тия 800 лева, си взимаш кола, която само трябва да обслужиш и да караш! Вярно слаб мотор е, но зависи какво искаш от него, ако искаш само да те вози от т.А до т.Б си струва, икономичен е ако не го мачкаш до кьополото! Но ако си търсиш кола и искаш да върви, не е това тя! :redface

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 09 мар 2013 16:49

BURKAN написа:
stefan4o написа:А колко изгодно ти го дава? :mhihi

Дава я за 800лв. кажете дали е изгодно? Аз не познавам този модел VW. Днес ходих да я видя за първи път. Хареса ми, много е запазена. Жена му си я кара. Като екстри има електрически джамове. Добре работи. Този модел с електрона газ ли е, че не видях жило? И с пълен инжекцион ли е? Иначе ламаринките са добре. Отдолу е перфектна, даже има катализатор!

Ако е наистина перфектна е ОК, ама ако има скрити работи - не си струва. За съжаление можеш да разбереш само след като я купиш и покараш.
От тези години няма кола с електронна газ, с жило си е газта.

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snuupy93 » Съб 09 мар 2013 20:16

С жило е газта. Мотора е 1.05л AAU моноинжекцион (Monotronic). Идеален е за возене. Ако ти е приятел човека, не би трябвало да има скрити "неща". Ако е просто от някой... винаги има нещо, читавите такива не се продават, а и за какво? Данъка ти е под 10лв, малко харчи, евтина за поддръжка... Здрава е, нещо много важно за нашият военен терен.

BURKAN
Вечен БАН
Автомобил: VW T3 1.6 D AUDI A6 2.5TDI
Двигател:

Мнениеот BURKAN » Съб 09 мар 2013 21:17

Благодаря за отговорите! Човека ми е приятел. Даже ми каза, че миналата година също е сменил дисковете на предните спирачки и накладките. Има и Гражданска до декември. Абе добре е, само дето ми е малка! :smile

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snuupy93 » Съб 09 мар 2013 21:57

Е, ако си голям, ще ти е малка, да... Колата си е тесничка, няма какво да си говорим... Като цяло е за някой и приятелката/жена му... Не, че не става и за семейно ама е много зор... далеч от семейна кола...

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”