snuupy93 написа:Все си мислех, че VWClub и форума са място, където фенове на VW да се подкрепят и помагат,....
Замисли се дали ти си наред! Да тук сме да си помагаме, не да се надлъгваме и да си прехвалваме 20+ годишните мъртъвци , морално остарели , които имаме удоволствието да караме.
Аз карам кола от 96 година, в перфектно състояние. Работи като часовник, аз си правя всичко по нея, и смея да твърдя че е просто в добро здраве. Засичал съм пълен пълен, засичам и постоянно по парите които наливам. Общо взето с 50 лева минавам 220 230 килотера, което е около 8,7 . Това е градско почти без задръствания и без настъпване много много. Лятото стигам до 7,5 но никога не съм успял да я сваля по надолу. Свалял съм я на 6,7 , но когато пътувах Студентски - Овча купел по околовръстното и то не в пиков час.
Как твоята кола на 20 (юбилейни) години с някакъв моно или карбуратор успя да направи такъв разход. Ти си я обичай, целувай я, гали я , ама не говори глупости че ставаш смешен!

И ти помощ не търсиш на правилното място, има си клиники и т.н. заведения, пробвай там. Ако имаш проблеем с колата , пиши тук.
Айде сега отивай да протестираш и да сваляш правителства. ГРАНДИОЗНИ неща, може пък да промениш хората и видиш ли да почнат да те разбират....