embi4a написа:Датчика отчита дали маслото става твърде рядко. Нали при по-висока температура маслото става по-течно а при по -ниска по гъсто. А като стане твърде рядко и зумера почвал да пищи. А може и глупости да ми е наговорил

embi4a написа:Датчика отчита дали маслото става твърде рядко. Нали при по-висока температура маслото става по-течно а при по -ниска по гъсто. А като стане твърде рядко и зумера почвал да пищи. А може и глупости да ми е наговорил
Anbuch написа:embi4a написа:Датчика отчита дали маслото става твърде рядко. Нали при по-висока температура маслото става по-течно а при по -ниска по гъсто. А като стане твърде рядко и зумера почвал да пищи. А може и глупости да ми е наговорил
![]()
![]()
Т'ва, има ли някъде във форума тема дето да се задръства с подобни БИСЕРИ ,че да се мести там
![]()
znainainai написа:Колега по впроса за маслото,и при мен е така карам горе долу същите растоянияна ден които си описал и ефекта е същия. Обаче на всеки две седмици си я разхождам на дълго и няма проблем. Това дето са ти го казали че пикаела дюза не ги слушай,просто колите които караме не са първа младост имат износвания къде по-малки или по-големи но мисля че е нормално на студен двигател да прави така.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта