Полото няма мощност в баира съвет???!?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
ivail
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivail » Пет 21 сеп 2007 23:12

anonimko написа:щом няма total значи някои неграмотник се е мъчил да промени километрите обикновено става с комп и се копират данните от друго поло и се слагат на което трябва за сега не бързаи докато не надуе гарнитура и тогава ако решиш прави като за себе си иначе добавка в маслото да не се чува този шум и продаваи ако я оставиш и смениш всичко по двигателя ще ти излезе около 400лв с работата така направи същия приятел и ще я кара докато цената и стане 1000лв

Евала бе е от такива съвети си трошат хората главите и после пишат по форумите за проблемите от току що купени коли. Няма значение колко ще му излезе, като набута колата на друг определено няма да му се оправят проблемите. Не знае следващата кола дали не е на някой който е послушал подобен съвет. На мен един боклук ми набута кола с дупка на блока, която беше я замаскирал да не я видят в сервиза и всеки ми викаше продай я набутай някой друг. Пълни глупости всичко се оправя и след като си го оправиш поне вече си на 100% сигурен че колата ти е наред.

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Съб 22 сеп 2007 0:05

ivail написа: Пълни глупости всичко се оправя и след като си го оправиш поне вече си на 100% сигурен че колата ти е наред.

Една кола започне ли да дава дефекти - не се спира. А това дето се ремонтира в България с тукащните части па макар и "оригинални" неизкарава дълго. Аз съм живият пример, със старото поло минах 90 000 км за 4 години и когато двигателят и съединителят станаха за трети път за отваряне и 4-те амортисьора станаха за смяна ,продадох колата почти на безценица. Трябваше да дам 1200 лв за ремонти и части и после според теб кколко време щеше да мини до 4-тото отваряне на двигателя и съединителя?

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”