anonimko написа:щом няма total значи някои неграмотник се е мъчил да промени километрите обикновено става с комп и се копират данните от друго поло и се слагат на което трябва за сега не бързаи докато не надуе гарнитура и тогава ако решиш прави като за себе си иначе добавка в маслото да не се чува този шум и продаваи ако я оставиш и смениш всичко по двигателя ще ти излезе около 400лв с работата така направи същия приятел и ще я кара докато цената и стане 1000лв
Евала бе е от такива съвети си трошат хората главите и после пишат по форумите за проблемите от току що купени коли. Няма значение колко ще му излезе, като набута колата на друг определено няма да му се оправят проблемите. Не знае следващата кола дали не е на някой който е послушал подобен съвет. На мен един боклук ми набута кола с дупка на блока, която беше я замаскирал да не я видят в сервиза и всеки ми викаше продай я набутай някой друг. Пълни глупости всичко се оправя и след като си го оправиш поне вече си на 100% сигурен че колата ти е наред.