падат оборотите при вкл. на фаровете
приател зна4и полото ти е карбуратор и на бензин ти праи морафети така го разбрах аз --зна4и---1-во провери клапаните на гаста дали не изпускат гас и да давиат --тоест да добавиат след това си ви6 мембраните на карбуратора дали са добре вакумниа регулатор ----вуздуха ----да опраим гасненето иа опи6и то4но ко става на студен гасне ли маи баиа си вартиал врутките
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
borracho написа:абе четете горе бре кво съм писал. става въпрос 4е оборотите падат като пусна фаровете. и на газ и на бензин
Ами в общи линии за малък двигател като твоят ,който е с малък въртящ момент (май 76Nm му беше на тоят) е съвсем нормално да му паднат малко оборотите като се увеличи консумацията на ток ,та чак и да се поразтресе малко.
Още повече ,че си карбуратор и нямаш комп който да вдига изкуствено оборотите като засече повишена консумация.
Ако те дразни си вдигни оборотите от оная врътка и това е!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Провери ли акумулатора?Ако не си ходи да го замерят с пуснати фарове къси/дълги и с пуснато парно,как се зарежда,прегледаи си кабелите към фарувете дали на буксите няма нагар или накаде дали няма пробит кабел.
Аз имах подобен проблем на Опел-а,при пускане на фаровете падаха оборотите,замериха ми акумулатора( оказа се че е ок),проверих кабелите имаше нагоряла букса,смених я нея и кабела и се оправи!Провери ги и ако са ногорели ги смени!
Успех
Аз имах подобен проблем на Опел-а,при пускане на фаровете падаха оборотите,замериха ми акумулатора( оказа се че е ок),проверих кабелите имаше нагоряла букса,смених я нея и кабела и се оправи!Провери ги и ако са ногорели ги смени!
Успех
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
- borracho
- Автомобил:
- Двигател:
ходих на еладжия, мериха ми зареждането - о.к. мериха ми акомулатора - о.к. оказа се че просто оборотите са си ниски, на добре загрял мотор бяха около 700 и като пусна фаровете направо ужас... явно затова не съм забелязал преди, защото като вдигнах оборотите и не се усеща че падат като вкл. фаровете. На всички - извинявам се за безмислената тема така се оказа май
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”