Проблем с гарнитура на капака на двигателя на Поло
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така на вниманието на всички любознателни притежатели на Поло, в юнитрейд са гадни лъжливи копелета и с удоволстви бих до сложил на майките им. Оказа се че тоя нещастник мръсен с който говорих се е пробвал да ме набута зверски, значи след като конструкторчетата се усетили колко е тъпо гарнитурата да е вулканизирана, решили да ги разделят компонентите, та получава се следното положение. В момента са налични на пазара два вида капаци за моя модел, единият с вулканизирана, другият с отделна гарнитура, като и двата са абсолутно еднакви, ама грам нямат разлика в профила. Тоест трябва да си много прост да си купиш такъв с вулканизирана, че после като стане нещо да плащаш пак, при положение че може да си земеш разделени и всичко да си е ок, ама ония мръсник ми вика не, не става. И така аз в момента съм си дал капака на некви които обещаха че можели да отсранят гарнитурата и едновремено с тва си тъсся капак по моргите, че нещо не ми се верва да успеят. Крайния извод каккъв е, винаги едно на ум за юнитрейд и само в краен случай там, да мрат прасета в кочината.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
hipokrat написа:Така на вниманието на всички любознателни притежатели на Поло, в юнитрейд са гадни лъжливи копелета и с удоволстви бих до сложил на майките им. Оказа се че тоя нещастник мръсен с който говорих се е пробвал да ме набута зверски, значи след като конструкторчетата се усетили колко е тъпо гарнитурата да е вулканизирана, решили да ги разделят компонентите, та получава се следното положение. В момента са налични на пазара два вида капаци за моя модел, единият с вулканизирана, другият с отделна гарнитура, като и двата са абсолутно еднакви, ама грам нямат разлика в профила. Тоест трябва да си много прост да си купиш такъв с вулканизирана, че после като стане нещо да плащаш пак, при положение че може да си земеш разделени и всичко да си е ок, ама ония мръсник ми вика не, не става. И така аз в момента съм си дал капака на некви които обещаха че можели да отсранят гарнитурата и едновремено с тва си тъсся капак по моргите, че нещо не ми се верва да успеят. Крайния извод каккъв е, винаги едно на ум за юнитрейд и само в краен случай там, да мрат прасета в кочината.
Ще се сетиш ти, ама да не е късно

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”