Проблем с гарнитура на капака на двигателя на Поло

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Съб 10 май 2008 9:28

Пичове, тази беля дали не може да се фиксне (поне временно) с моторен масло и топлоустойчив силикон? :?:

Потребителски аватар
ionov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ionov » Съб 10 май 2008 11:41

groznika написа:Пичове, тази беля дали не може да се фиксне (поне временно) с моторен масло и топлоустойчив силикон? :?:

принципно може.....но решението на проблема по този начин е много краткотрайно :roll:

hipokrat
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hipokrat » Пон 12 май 2008 15:19

Добре би било да се запозная с няколко поло - притежателя, къде се обявяват тези сбирки? Като ми приключи ремонта с удоволствие ще дойда.

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Пон 12 май 2008 22:18

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... &start=285

това е темата за Поло сбирките :wink:

hipokrat
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hipokrat » Чет 15 май 2008 8:44

Така на вниманието на всички любознателни притежатели на Поло, в юнитрейд са гадни лъжливи копелета и с удоволстви бих до сложил на майките им. Оказа се че тоя нещастник мръсен с който говорих се е пробвал да ме набута зверски, значи след като конструкторчетата се усетили колко е тъпо гарнитурата да е вулканизирана, решили да ги разделят компонентите, та получава се следното положение. В момента са налични на пазара два вида капаци за моя модел, единият с вулканизирана, другият с отделна гарнитура, като и двата са абсолутно еднакви, ама грам нямат разлика в профила. Тоест трябва да си много прост да си купиш такъв с вулканизирана, че после като стане нещо да плащаш пак, при положение че може да си земеш разделени и всичко да си е ок, ама ония мръсник ми вика не, не става. И така аз в момента съм си дал капака на некви които обещаха че можели да отсранят гарнитурата и едновремено с тва си тъсся капак по моргите, че нещо не ми се верва да успеят. Крайния извод каккъв е, винаги едно на ум за юнитрейд и само в краен случай там, да мрат прасета в кочината.

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Чет 15 май 2008 11:46

hipokrat написа:Така на вниманието на всички любознателни притежатели на Поло, в юнитрейд са гадни лъжливи копелета и с удоволстви бих до сложил на майките им. Оказа се че тоя нещастник мръсен с който говорих се е пробвал да ме набута зверски, значи след като конструкторчетата се усетили колко е тъпо гарнитурата да е вулканизирана, решили да ги разделят компонентите, та получава се следното положение. В момента са налични на пазара два вида капаци за моя модел, единият с вулканизирана, другият с отделна гарнитура, като и двата са абсолутно еднакви, ама грам нямат разлика в профила. Тоест трябва да си много прост да си купиш такъв с вулканизирана, че после като стане нещо да плащаш пак, при положение че може да си земеш разделени и всичко да си е ок, ама ония мръсник ми вика не, не става. И така аз в момента съм си дал капака на некви които обещаха че можели да отсранят гарнитурата и едновремено с тва си тъсся капак по моргите, че нещо не ми се верва да успеят. Крайния извод каккъв е, винаги едно на ум за юнитрейд и само в краен случай там, да мрат прасета в кочината.

Ще се сетиш ти, ама да не е късно :lol: .......

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”