ел стъкла , нищо се вдига бавно

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
vakata_kt
Автомобил:
Двигател:

ел. стаклата

Мнениеот vakata_kt » Пон 02 юни 2008 22:26

благодаря за менението на ggg верно е това което казва не е толкова сложено просто трябва да се поогледа и да се види какво може да се измисли и чак тогава ако е наложително да се купува.. Моят проблем се реши частично. вече дига стаклото но с леко натоварване в горната позиция. Това което беше при мен проблема е в щипката на повдигача която го даржи за водача. Престаргва се на струг една пластмасова тапичка пуска се една резбичка и се хваща с болченце. преди това свалих и левия прозорец за да видя каква всащност трябва да е тази щипка на повдигача, защото при десния ми липсваше. И какво да видя - имало и друго решение, там на единия повдигач през пластмаса беше навита една дълга вида и стаклото вдига без проблем. Остана само едно да оправя и десния да се движи леко като левия, но не знам защто така не мога да подведа и да пасна стаклото така лесно както при левия. А стаклото се подвежда най-добре в горна позиция както е писал ggg.

Потребителски аватар
McLarena1976
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот McLarena1976 » Вто 29 юли 2008 9:14

Колеги от днес и аз имам същия проблем стъклото откъм шофъорската врата спече и с малко помощ го дозатворих .Просто спече от раз тва е за 1 път.
Въпроса ми е има ли някакви тънкости при отварянето на кората да не счупя нещо защото без отваряне и смяна на каквото е заминало няма да се мине като за сега няма да го ползвам :( лято е :(

Потребителски аватар
moni_barca
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moni_barca » Вто 29 юли 2008 22:41

И аз не съм отварял кората,и на мене ще ми е нужно малко опътване за свалянето и!Май това си е често сращан проблем при ПОЛО 3 и аз ще я свалям затова! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
zikko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zikko » Сря 30 юли 2008 15:49

Е колега темата я има поне 5 пъти... Честно казано защо не се замислиш и да направиш като мен слагай си и на 2-те врати ръчни мех-ми и ще забравиш за проблема.

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Пет 01 авг 2008 19:09

А откаде мога да намеря пластмасовите плъзгачи за ел стъклата , на едната ми врата се прецакаха и трябва да си купя нови . Продават ли се и къде ?

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”