Здравейте, имам следния въпрос за Поло 3 (от гаража)
Някой знае ли къде се намира звуковата уредба, която трябва да пищи, когато изключиш от контакт колата и си забравил фаровете включени?
При мен по всичко личи, че тази електроника е повредена. Търсих, но не намирам къде е това устройство, което трябва да пищи или къде е вързано, или пък да си вържа ново, но не става засега.
Много често ми се случва да забравям фаровете, дори последния път ми падна акумулатора и трябваше да паля по наклон....
Благодаря ви предварително!
Не издава звук при забравени фарове - повреда
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
Не издава звук при забравени фарове - повреда
Здравей колега...виж тази тема-дано помогне...
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... 3%EC%E5%F0
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... 3%EC%E5%F0
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Градски, виж и по другите дали пише ABS ! И на GSM-a ти пише ABS. Имам в предвид ,че така се означава вида на пластмасата от която е изготвен някой продукт и този надпис може да означава ,че релето е за ABS-a на колата ,но може и да е символа за вида на пластмасата от която е направен корпуса на релето. На номер 1 го дават ,че е някакво реле за климатика
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Офф ,че съм и аз! Ти имаш в предвид релето дето е над гнездо с номер 1
Това реле се води ,че е в гнездо 13 и знам ,че е някакво силно загряващо реле ,но незнам за какво е. Тези прорези са за да излиза топлината и да не се повишава прекалено много вътрешната му температура. Със сигурност това не ти е зумера
Това реле се води ,че е в гнездо 13 и знам ,че е някакво силно загряващо реле ,но незнам за какво е. Тези прорези са за да излиза топлината и да не се повишава прекалено много вътрешната му температура. Със сигурност това не ти е зумера
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”