Изчетох всичко дето имаше в форума оба4е моя проблем него видях. Начи от седмица насам 2 дни имам абс после 2 дни нямам и по прочетеното тук проблема изглежда като датчик накладки или нещо от сорта но като я закарах на диагностика ми казаха Помпа хидравлична на абс, а като видях тука за какви цени се говори за тея помпи и звезди посред бял ден видях. Та имам няколко въпроса
1.можели ако проблема е в датчик или накладки на диагностиката да ми показва че е от помпата
2.дали това не е грешка на компа защото ту има ту няма абс
3.кода на абс-а ми е "1j0907379" и се чудя дали трябва да има буква накрая или не защото кадето питах по магазини навсякаде накрая имат букви а маистора дето го гледа тоя код само това ми издиктува
4.ако може някои да препоръча сервиз кадето да отида ще е много добре
Мерси предварително
Проблеми с абс-а HELP PLSS
Re: Проблеми с абс-а HELP PLSS
masiven написа:Изчетох всичко дето имаше в форума оба4е моя проблем него видях. Начи от седмица насам 2 дни имам абс после 2 дни нямам и по прочетеното тук проблема изглежда като датчик накладки или нещо от сорта но като я закарах на диагностика ми казаха Помпа хидравлична на абс, а като видях тука за какви цени се говори за тея помпи и звезди посред бял ден видях. Та имам няколко въпроса
1.можели ако проблема е в датчик или накладки на диагностиката да ми показва че е от помпата
2.дали това не е грешка на компа защото ту има ту няма абс
3.кода на абс-а ми е "1j0907379" и се чудя дали трябва да има буква накрая или не защото кадето питах по магазини навсякаде накрая имат букви а маистора дето го гледа тоя код само това ми издиктува
4.ако може някои да препоръча сервиз кадето да отида ще е много добре
Мерси предварително
Мммм и моето возило боледува от този проблем-ту имам АБС ту нямам-несам се допитвал до майстори от какво може да е нито сьм я зака4вал на диагностика,но определено кесията щте трябва да се развьрже
Някой, който е сменял цял блок ABS да сподели откъде и как. Ще съм му благодарен, защото при мен проблемът е явно сериозен. На диагностика показва греши вътре в кутията, където по принцип е забранено пипането. Нов струва над 2000 лв. Къде мога да намеря на старо, въпреки че съм чувал, че ставало трудно и по принцип не се препоръчва. Случайно се натъкнах на един сервиз за АБС: http://jn-diagnostic.com/index.html . Някой чувал ли е за него? Дали въобще могат да се оправят? Става дума за Поло 1.4 16V (2002 г.).
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”