Проблеми с абс-а HELP PLSS

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
masiven
Автомобил: Passat B6+Passat CC+Seat+Yaris
Двигател:

Проблеми с абс-а HELP PLSS

Мнениеот masiven » Пон 25 авг 2008 21:25

Изчетох всичко дето имаше в форума оба4е моя проблем него видях. Начи от седмица насам 2 дни имам абс после 2 дни нямам и по прочетеното тук проблема изглежда като датчик накладки или нещо от сорта но като я закарах на диагностика ми казаха Помпа хидравлична на абс, а като видях тука за какви цени се говори за тея помпи и звезди посред бял ден видях. Та имам няколко въпроса
1.можели ако проблема е в датчик или накладки на диагностиката да ми показва че е от помпата
2.дали това не е грешка на компа защото ту има ту няма абс
3.кода на абс-а ми е "1j0907379" и се чудя дали трябва да има буква накрая или не защото кадето питах по магазини навсякаде накрая имат букви а маистора дето го гледа тоя код само това ми издиктува
4.ако може някои да препоръча сервиз кадето да отида ще е много добре
Мерси предварително

Потребителски аватар
Tatrata
Автомобил: VW Polo 6N1
Двигател: ABF

Мнениеот Tatrata » Пон 25 авг 2008 21:42

Същия проблем го имам и аз. Още не съм го оправил, но до няколко дни ще се опитам да позачистя датчиците, и ако е от тях ще съм много доволен. Ще пиша какъв е резултата. На мен впрочем на диагностиката ми даде същата грешка :wink:

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Вто 26 авг 2008 9:35

На първите 2 въпроса отговора е НЕ. Ако беше от датчик щеше да покаже грешка точно на кой датчик е. Най вероятно ,помпата ти не прави налягане.

На 3-тият въпрос отговора е : Има такива с буква накрая и такива без буква ,но така или иначе аз неупях да намеря точно твоят код по моите архиви

Потребителски аватар
joro_84
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблеми с абс-а HELP PLSS

Мнениеот joro_84 » Сря 17 сеп 2008 12:06

masiven написа:Изчетох всичко дето имаше в форума оба4е моя проблем него видях. Начи от седмица насам 2 дни имам абс после 2 дни нямам и по прочетеното тук проблема изглежда като датчик накладки или нещо от сорта но като я закарах на диагностика ми казаха Помпа хидравлична на абс, а като видях тука за какви цени се говори за тея помпи и звезди посред бял ден видях. Та имам няколко въпроса
1.можели ако проблема е в датчик или накладки на диагностиката да ми показва че е от помпата
2.дали това не е грешка на компа защото ту има ту няма абс
3.кода на абс-а ми е "1j0907379" и се чудя дали трябва да има буква накрая или не защото кадето питах по магазини навсякаде накрая имат букви а маистора дето го гледа тоя код само това ми издиктува
4.ако може някои да препоръча сервиз кадето да отида ще е много добре
Мерси предварително

Мммм и моето возило боледува от този проблем-ту имам АБС ту нямам-несам се допитвал до майстори от какво може да е нито сьм я зака4вал на диагностика,но определено кесията щте трябва да се развьрже :x Гледам 4е накладките са износени и зумера от време на време пропищява но дали е в това проблема с АБС незная!!!

Потребителски аватар
ann
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ann » Съб 01 ное 2008 2:24

Някой, който е сменял цял блок ABS да сподели откъде и как. Ще съм му благодарен, защото при мен проблемът е явно сериозен. На диагностика показва греши вътре в кутията, където по принцип е забранено пипането. Нов струва над 2000 лв. Къде мога да намеря на старо, въпреки че съм чувал, че ставало трудно и по принцип не се препоръчва. Случайно се натъкнах на един сервиз за АБС: http://jn-diagnostic.com/index.html . Някой чувал ли е за него? Дали въобще могат да се оправят? Става дума за Поло 1.4 16V (2002 г.).

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”