2рият проблем е свързан на башта ми със вентото като натисне стопа и му светва левия габарит отпред. Иеди?
Проблем със заден десен стоп на поло 6 N
- TodorSlavkov
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем със заден десен стоп на поло 6 N
Здравейте, имам поло 6Н, 1.6 75 коня. Преди няколко дни си сложих 3ти стоп, вързах го от дясната страна на самите кабели преди жака който влиза в блока с лампита. 1 ден след това забелязах че от този блок работи само мигача. Нямам никакви други светлини. Когато натисна спирачката 3тия стоп работи. Откачих 3тия стоп, вързах блока така както си беше преди, никаква промяна. Пробжах лампите на левия светещ заден стоп - работят. Нямам никаква идея каква може да е причината. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, да сподели как да го реша или някакви други идеи.
2рият проблем е свързан на башта ми със вентото като натисне стопа и му светва левия габарит отпред. Иеди?

Re: Проблем със заден десен стоп на поло 6 N
колега аз съм с допълнително закачан трети стоп,диоден,неангажиращ е,няма да сгрешиш като го свържеш за кабелите от лявата страна като си срещу багажника,там е основният сноп,от кабели оттам отиват и към десният стоп.
- TodorSlavkov
- Автомобил:
- Двигател:
Моят също е диоден. Като оправя задният стоп ще му мисля каде да го вразвам на ново
виж ако не успееш сам да го накараш да работи,иди на жичкаджия,и погледни крушките и бушоните също!
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
TodorSlavkov написа: жака който влиза в блока с лампита
Виж този "жак" да не се е измъкнал от едната си страна....изкарай го и после го натисни хубаво да щракне
- TodorSlavkov
- Автомобил:
- Двигател:
Има ли възможност да е някой бушон? Но доколкото ми казаха ако е изгорял бушон няма да имам никакви светлини или човека който ми го е казал греши. А жичкаджията е най-лесен, само че аз изкам сам да опитам да си оправя проблема, разбира се с ваша помощ. 
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Щом третият ти стоп е вързан за дясна страна и той свети ,а крушката в десният стоп не свети ,значи 100% не е предпазител 
- TodorSlavkov
- Автомобил:
- Двигател:
Някое кабече ще да е. Ще ги проверя всички в събота. Ще пиша къде е бил проблема.
- TodorSlavkov
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема е решен. Оказа се прекъснато кабелче в кокбинация с изгорели 2 лампи. Благодаря на всички колеги,опитващи се да помогнат.
- TodorSlavkov
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема е решен. Оказа се прекъснато кабелче в кокбинация с изгорели 2 лампи. Благодаря на всички колеги,опитващи се да помогнат.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”