Съгласен съм че тръсачката трябва да се ползва, но да бъдем честни няма отговор на въпроса му в темата която си намерил както и в коя и да е друга тема в форума, има само едно описание за Г3, но там нещата немога да кажа че са същите.
За да стане тази разменка дето колега си решил да правиш 1 трябва да не си сменяш гумите докато го правиш защото може да ти се наложи да проверяваш дали мери точно новото ти табло, 2 трябва да си купиш прехоник за кабелите защото едното има една букса другото друга и тн. Сложна работа ако не намериш преходник защото иначе трябва кабел по кабел да ги наредиш и да ги свържеш така че да не ти угасне таблото посредата на пътия София - Велико Търново. 3 имат различен захват едното май седи на нещо ако два щифта на който образно казано се люля а другото си е с 4 винта и за това трябва да се помисли. Не на последно място трябва да се занимаеш да видиш дали няма да случиш на табло което неможеш да накараш да работи с твоята кола има едни сериини номера и тн. за който трябва да внимаваш, мисля че в темата посочена по-горе беше описано кой стават и кой не.
Успех ти пожелавам и ако стане ми кажи какво точно и от къде си го купил да повторя и аз