Въпрос за табло на Polo 6N?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Въпрос за табло на Polo 6N?

Мнениеот Pironski » Пет 30 окт 2009 13:09

Така в момента съм с такова табло което е със счупено стъкло:
Изображение
Интересува ме дали ще ми стане такова табло и какво ще е необходимо да се преправи:
http://www.vwclub.bg/forum/download/file.php?id=33210&mode=view

Потребителски аватар
anonimko
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за табло на Polo 6N?

Мнениеот anonimko » Пет 30 окт 2009 13:20

Ето чети viewtopic.php?f=7&t=80136&hilit=+%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%BE и :търсачкаа преди да пуснеш тема.

velimert
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот velimert » Съб 31 окт 2009 23:56

Съгласен съм че тръсачката трябва да се ползва, но да бъдем честни няма отговор на въпроса му в темата която си намерил както и в коя и да е друга тема в форума, има само едно описание за Г3, но там нещата немога да кажа че са същите.
За да стане тази разменка дето колега си решил да правиш 1 трябва да не си сменяш гумите докато го правиш защото може да ти се наложи да проверяваш дали мери точно новото ти табло, 2 трябва да си купиш прехоник за кабелите защото едното има една букса другото друга и тн. Сложна работа ако не намериш преходник защото иначе трябва кабел по кабел да ги наредиш и да ги свържеш така че да не ти угасне таблото посредата на пътия София - Велико Търново. 3 имат различен захват едното май седи на нещо ако два щифта на който образно казано се люля а другото си е с 4 винта и за това трябва да се помисли. Не на последно място трябва да се занимаеш да видиш дали няма да случиш на табло което неможеш да накараш да работи с твоята кола има едни сериини номера и тн. за който трябва да внимаваш, мисля че в темата посочена по-горе беше описано кой стават и кой не.
Успех ти пожелавам и ако стане ми кажи какво точно и от къде си го купил да повторя и аз :)

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Нед 01 ное 2009 19:59

velimert написа:.... има само едно описание за Г3, но там нещата немога да кажа че са същите.....

Ето тук е описана разликата в таблата между това табло на поло и голф3

viewtopic.php?f=7&t=137570&hilit=%D0%98%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”