Благодаря!Става ли заден мост от голф за поло
Става ли заден мост от голф за поло
Здравейте колеги. Искам да си направя полото отзад с дискове и ме интересува дали става да си ги набавя от голф гт например еднакви ли са им мостовете за да го сменя целия. И още нещо - след като усиля спирачките трябва ли да сменя спирачната помпа с по яка. Интересува ме също пружините на голфа гт дали ще паснат при мене че искам да я сваля малко таз кола.
Благодаря!
Благодаря!
Последна промяна от mladko на Пет 25 дек 2009 14:46, променено общо 1 път.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Re: Става ли заден мост от голф за поло
Не знам дали става моста предполагам,че не.Вземи си само спирачките там с всичките гадости(стават на твоя мост,само с жила не знам какви ще сложиш) може да си останеш с твойта помпа,но е хубаво да сложиш по-голяма.
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
За тая тема имаше доста подробно писано преди доколкото си спомням и за жилата и за всичко ЕТО
Пък и ти дори не си споменал какво Поло, така че хвърлих малко боб и той ми каза 2Ф ама дали е такова... Ако си с 6Н си търси мост от класик или може би Ибиза
Полото е 6н2 комби. Мислех да си взема всичко със задния мост, мисля че ще е по тънко ама щом казвате че моста на голфа е друг ще гледам само каквото ми тррябва.
- Волен
- Автомобил: 1996 Polo 6N
- Двигател: 1H
За 6Н2 комби не се сещам да съществува, но както и да е. Може би имаш предвид 6Н комби от последните години,когато се произвежда и 6Н2.
От моста на Мк3 Голф ГТ ти трябват:
-осите, предпазните ламарини, дисковете и накладките (ако са читави), съпорти и апарати. Не е зле да си вземеш ремонтен комплект и да смениш лагерите и гумичките.
Жилата за ръчната от голфа вършат работа, но са малко по-дълги и ще се наложи да обереш повече откъм ръчната спирачка (та дори и да подложиш някоя друга гайка или тръбичка).
От моста на Мк3 Голф ГТ ти трябват:
-осите, предпазните ламарини, дисковете и накладките (ако са читави), съпорти и апарати. Не е зле да си вземеш ремонтен комплект и да смениш лагерите и гумичките.
Жилата за ръчната от голфа вършат работа, но са малко по-дълги и ще се наложи да обереш повече откъм ръчната спирачка (та дори и да подложиш някоя друга гайка или тръбичка).
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”