Става ли заден мост от голф за поло

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
mladko
Автомобил:
Двигател:

Става ли заден мост от голф за поло

Мнениеот mladko » Чет 24 дек 2009 18:48

Здравейте колеги. Искам да си направя полото отзад с дискове и ме интересува дали става да си ги набавя от голф гт например еднакви ли са им мостовете за да го сменя целия. И още нещо - след като усиля спирачките трябва ли да сменя спирачната помпа с по яка. Интересува ме също пружините на голфа гт дали ще паснат при мене че искам да я сваля малко таз кола. :да: Благодаря!

Последна промяна от mladko на Пет 25 дек 2009 14:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Re: Става ли заден мост от голф за поло

Мнениеот kaiser666 » Чет 24 дек 2009 19:20

Не знам дали става моста предполагам,че не.Вземи си само спирачките там с всичките гадости(стават на твоя мост,само с жила не знам какви ще сложиш) може да си останеш с твойта помпа,но е хубаво да сложиш по-голяма.

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Чет 24 дек 2009 19:30

:търсачкаа За тая тема имаше доста подробно писано преди доколкото си спомням и за жилата и за всичко :wink:
ЕТО
Пък и ти дори не си споменал какво Поло, така че хвърлих малко боб и той ми каза 2Ф ама дали е такова... Ако си с 6Н си търси мост от класик или може би Ибиза :wink:

mladko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladko » Пет 25 дек 2009 14:41

Полото е 6н2 комби. Мислех да си взема всичко със задния мост, мисля че ще е по тънко ама щом казвате че моста на голфа е друг ще гледам само каквото ми тррябва.

Потребителски аватар
Волен
Автомобил: 1996 Polo 6N
Двигател: 1H

Мнениеот Волен » Съб 26 дек 2009 13:01

За 6Н2 комби не се сещам да съществува, но както и да е. Може би имаш предвид 6Н комби от последните години,когато се произвежда и 6Н2.
От моста на Мк3 Голф ГТ ти трябват:
-осите, предпазните ламарини, дисковете и накладките (ако са читави), съпорти и апарати. Не е зле да си вземеш ремонтен комплект и да смениш лагерите и гумичките.
Жилата за ръчната от голфа вършат работа, но са малко по-дълги и ще се наложи да обереш повече откъм ръчната спирачка (та дори и да подложиш някоя друга гайка или тръбичка).

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”