Проблема е не само в рефлектора,самата пластмаса на фара е остаряла (понеже не е стъклен),и да искам хубави крушки не ксенон с баласт.За колегата който ми е дал линк към филипс благодаря пич,много ме улесни.За кристални фарове никой нищо не каза и за марките които съм посочил...или ако някой знае некфи добри да пишеsensho1980 написа:колега казваш че рефлекторите ти са пожалтели ами смени ги трябва ли да даваш 200лв за ксенон ама избора си е твои
Мерси пичachopopov написа:Колега,аз смених фаровете с кристални и си сложих би-ксенон.Разликата е огромна,особено вечер,ако каращ често по това време на денонощието е много успокояващо за очите и не се натоварваш.Пътя се вижда многократно по-добре,и когато вали дъжд също светлината от фаровете не се абсорбира толкова много,колкото при обикновени фарове(казано на чист български фаровете са ден:)Фаровете ми струваха 250лв и би-ксенона 270лв с поставянето.А обикновен ксенон струва 130лв.(говорим за H4,мисля че крушките ти са такива)Представлява цяла система с кабели баласти и едни по-особени крушчици.Една би-ксенонова крушка луксима за моето поло струва около 50-60лв.,но имам гаранция 2 години,така чее на чист български ме боли...Ако имаш излишни парите,мисля че това е една доста разумна инвестиция в колата
ти явно си го намерил..кажи кадеMuTa4eTo написа:би-ксенон може да се намери и около 140-150 с година гаранция
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта