не пали

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
polo 97 1,4
Автомобил:
Двигател:

не пали

Мнениеот polo 97 1,4 » Пон 26 апр 2010 19:48

Здравейте колеги!
Днес не успях да си заплая полото . След нутане заплаих и го закарах директно на сервиз, но тъй като то вече си палеше само не успяха да намарят нищо нередно след като му направиха диагностика. По принцип имах този проблем и преди.Не пали само от време на време и после успявам да я заплая с бутане или като я остажя известно време без да я пипам. Не го беше правила проблема от декември и днес отново . Карам поло 1,4 инжекционе с газова уредба. Преди 5 дни бях вклщчила на газ и после установих че през цялото време колата е карала на газ! Моля помагайте че вече се побарках с този проблем.Никой не може да каже какво и е!

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: не пали

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 26 апр 2010 19:53

Колега не се шашкай, възможно е когато колата е била оставена на ГАЗ, след като сутринта си тръгнал да палиш да не е имало гориво (газ) до испарителя и затова да не е искала да запали, явно се е задавила и после си могъл да запалиш.. Ако си имал проблем няма да си могъл да запалиш.. Пробвай сутрин винаги 1-вото палене да е на бензин, и после префърляй на газ, мисля че от там може да ти е дошъл проблема... но така само можем да си пиеш и да си лафим без да ти помогнем, затова ако имаш проблем след това, викай направо майстора намясто :да:

polo 97 1,4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот polo 97 1,4 » Пон 26 апр 2010 21:01

Колега колата ми пали винаги на бензин и после автоматично прехвърля на газ! Аз мисля че точно от това копче или там някои от датчик за прехвтрляне се базика! Чудя се дали да не сменя това копче!!!

Потребителски аватар
van4ooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот van4ooo » Пон 26 апр 2010 22:07

Ами следващия път когато не иска да запали провери има ли искра на свещите,помпата работили има ли 12в на инжекторите(как са прекъснати),може и да се дави нещо колата.А имобилаизер има ли.Как не пали не прекиофка изобщо или..

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Пон 26 апр 2010 22:21

Здраве да има!
Не може да пали всеки път :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Stefo`o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefo`o » Вто 27 апр 2010 11:06

Колега аз имах същия проблем като сложих ГИ на колата. като е загряла е пушка пали без пробеми, но като е студена ........ толкова зор че нямам думи, паля форсирам, а бе по 5-10 мин ми отнемаше да я въввда в приличен вид удобен за запалване :Д
При мен проблема се оказа 1-во нещо малко със софруера и другото пуснали са ми много малко приток на всичко и така. и аз ходих на диагностика и нищо не излезна, но ми итресоха,че било от ключа щото бил правен и не е оригиналния, но после им показад и доказах, че и с оригиналния прави така и си размурдаха гъзовете и се усетиха, че нещо не им е както трябва, но пък от както оправиха не съм се мяткал в сервиза от 20 000км, дано не ми се и наложи да чукна на дърво.

polo 97 1,4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот polo 97 1,4 » Вто 27 апр 2010 11:40

Колата върти, но не иска да запали.По принцицп мерих всички тоци и проверчвах свещи!

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maslinkov » Вто 27 апр 2010 12:18

А с вълшебната думичка пробва ли? /търсачката де/

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”