Здравейте колеги!
Днес не успях да си заплая полото . След нутане заплаих и го закарах директно на сервиз, но тъй като то вече си палеше само не успяха да намарят нищо нередно след като му направиха диагностика. По принцип имах този проблем и преди.Не пали само от време на време и после успявам да я заплая с бутане или като я остажя известно време без да я пипам. Не го беше правила проблема от декември и днес отново . Карам поло 1,4 инжекционе с газова уредба. Преди 5 дни бях вклщчила на газ и после установих че през цялото време колата е карала на газ! Моля помагайте че вече се побарках с този проблем.Никой не може да каже какво и е!
не пали
-
- Автомобил:
- Двигател:
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: не пали
Колега не се шашкай, възможно е когато колата е била оставена на ГАЗ, след като сутринта си тръгнал да палиш да не е имало гориво (газ) до испарителя и затова да не е искала да запали, явно се е задавила и после си могъл да запалиш.. Ако си имал проблем няма да си могъл да запалиш.. Пробвай сутрин винаги 1-вото палене да е на бензин, и после префърляй на газ, мисля че от там може да ти е дошъл проблема... но така само можем да си пиеш и да си лафим без да ти помогнем, затова ако имаш проблем след това, викай направо майстора намясто 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега колата ми пали винаги на бензин и после автоматично прехвърля на газ! Аз мисля че точно от това копче или там някои от датчик за прехвтрляне се базика! Чудя се дали да не сменя това копче!!!
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Ами следващия път когато не иска да запали провери има ли искра на свещите,помпата работили има ли 12в на инжекторите(как са прекъснати),може и да се дави нещо колата.А имобилаизер има ли.Как не пали не прекиофка изобщо или..
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Здраве да има!
Не може да пали всеки път
Не може да пали всеки път

- Stefo`o
- Автомобил:
- Двигател:
Колега аз имах същия проблем като сложих ГИ на колата. като е загряла е пушка пали без пробеми, но като е студена ........ толкова зор че нямам думи, паля форсирам, а бе по 5-10 мин ми отнемаше да я въввда в приличен вид удобен за запалване :Д
При мен проблема се оказа 1-во нещо малко със софруера и другото пуснали са ми много малко приток на всичко и така. и аз ходих на диагностика и нищо не излезна, но ми итресоха,че било от ключа щото бил правен и не е оригиналния, но после им показад и доказах, че и с оригиналния прави така и си размурдаха гъзовете и се усетиха, че нещо не им е както трябва, но пък от както оправиха не съм се мяткал в сервиза от 20 000км, дано не ми се и наложи да чукна на дърво.
При мен проблема се оказа 1-во нещо малко със софруера и другото пуснали са ми много малко приток на всичко и така. и аз ходих на диагностика и нищо не излезна, но ми итресоха,че било от ключа щото бил правен и не е оригиналния, но после им показад и доказах, че и с оригиналния прави така и си размурдаха гъзовете и се усетиха, че нещо не им е както трябва, но пък от както оправиха не съм се мяткал в сервиза от 20 000км, дано не ми се и наложи да чукна на дърво.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колата върти, но не иска да запали.По принцицп мерих всички тоци и проверчвах свещи!
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А с вълшебната думичка пробва ли? /търсачката де/
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”