Здравейте, поизчетох доста теми, като някои ми бяха много полезни. Обичайните проблеми с централното заключване, откачената тръбичка за пръскалката и чистачка на задната врата, ел. стъкла, лагери и т.н. Но има някои неща които неможах да разбера (или намеря във форума). Първо, ключалката на задната врата не работи, казаха ми че била клеясала да я смажа малко и щяла да се оправи, но уви. Централното мърда тръбичката за ключалката, но пак без ефект

Стъклото на задна лява врата не иска да се смъква надолу, но нагоре работи (явно има нещо откачено), въпроса ми е, как да махна кората (къде горе долу са щипките) и да оправя проблема. Колата я купихме преди седмица, преди няколко дни заваля дъжд, пускам чистачките и ............ бръмчене и стъргане. Много шумно и дразнещо. След около 10-тина минути всичко се оправи и чистачките заработиха нормално (помислих, че всичко се е оправило). Днес ги пускам пак, съответно пак същия гаден звук идващ от моторчето. Четох една тема в която се споменаваше за демонтиране и почистване на съответното моторче. Има ли такава възможност или е капсуловано? Лявото странично огледало е много хлабаво и при преминаване през дупка цялото трепери. Някаква възможност да се стегне или трябва ново? Забравих да спомена Полото е 1.4ми 96год, АЕХ двигател.
Извинявайте за глупавите въпроси, но съм си малко лаик.