Колеги, обраха ме - Помощ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, обраха ме - Помощ
Здравейте колеги. Днес сутринта се събудих с разбита кола и по-лек с един pioneer плеър.Викнах полиция, снеха отпечатъци и т.н, дано има раздвижване по натам. Сега ми се налага да закупя нова аларма и т.н. На старата аларма нямах нито централно заключване, нито някакви екстри, само и единствено блокаж на диференциал. Интересува ме нова аларма с централно заключване, блокаж на диференциал, обемен датчик и всичко което може да ограничи тия боклуци, дали може да се сложи и каква сума да си приготвя. Кои са качествените марки? Имам и един странен въпрос? Може ли новата аларма да притежава всички тези качества + като си заключа колата с ключа да се заключват и двете врати и багажника? Не знам дали е от значение, но нямам Ел. стъкла. И искам алармата да има опция за вграждане на ключа, но това е просто желание, ако не може да се изпълни така да е, но искам качествена аларма. Качил съм за сега и една снимка, довечера ще добавя и още. Предварително благодаря на всички отзовали се 

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колеги, обраха ме - ПОМОЩ
Колега, съжалявам за случилото се. Аман от наркомани и мангали. Настанаха такива времена, че и гъ*а си да оставиш на улицата, и него ще откраднат. На мен преди 3-4 дни се опитаха да откраднат предната броня на Пасат Б2 на 25 години, ама алармата свирна и са избягали. Резултатът е потрошени щипки на бронята и счупен мигач. Абе, мизерници!
За аларма виж клубните майстори в раздел сервизи. Има не лоши български аларми по стотина лева.
За аларма виж клубните майстори в раздел сервизи. Има не лоши български аларми по стотина лева.
- BLADE8209
- Автомобил: Polo 6N2 2001
- Двигател: AMF + remap
Re: Колеги, обраха ме - Помощ
Е поне леко си се отървал, с аларма само няма да се оправиш ако меже гараж е най-добрия вариянт. На мен с аларма уж модерна ми счупиха пасажерския прозорец и след като е спряла да пищи колата са ми откраднали Pioneer-а и фотоапарат който не бе на видно място, колата бе на доста добре осветено място и в близост до пазач на спортна зала. Така че да не те обескуражавам но с аларма само нищо няма да направиш виш ако има платен паркинг около вас договори се за абонамент и си свиркай, а през останалото време гледай да не забравяш ценни неща на видно място и да си сваляш панела на плеара.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Колега,съжалявам за случилото се.Всяка аларма среден и върхов клас покрива изискванията ти,според мен трябва да добавиш и пейджър модул към нея.Ако си див фен дори GSM модул за известяване може да вържеш.Каква е тая блокировка на диференциал от аларма?
- niki79
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP
колега не страдай за случилото се такива като теб много,включително и аз,олекнах със счупен прозорец,навигация,радардетектор и слънчеви очила,но майната им нали ние сме живи и здрави,а такива като този няма да стигнат по далеч от някоя канавка,успех и не се ядосвай 

- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
bobocamaro написа:Колега,съжалявам за случилото се.Всяка аларма среден и върхов клас покрива изискванията ти,според мен трябва да добавиш и пейджър модул към нея.Ако си див фен дори GSM модул за известяване може да вържеш.Каква е тая блокировка на диференциал от аларма?
По-скоро е блокировка на запалването.
А като гледам как са отваряли Голф 2, си мисля че са били някакви незапознати наркоманчета, няма да споменавам защо.
- vladobe
- Автомобил: Polo 9N Wolfsburg Edition
- Двигател: General Electric F404-GE-402
Съжелявам за случката колега. Аз си инсталирах аларма при приятели в Стара Загора. Мога да те ориентирам за каква цена говорим. 180 лв. С опция вграждане в ключа. Ходих момчетата я направиха за 2 часа. Всичко е ток и жица. Автокаско помага срещу тези бабаити + сваляне всеки път на панела ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
като ти настройват шоковите датчици кажи им да не ги правят от най чуствителните, че при малко по силни шумове се задействат. И някой по-нервен съсед като му пищи колата посред нощ може да ти спука я някоя гума я да счупи стъклото. При нас редовно спадат гумите 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за отговорите и съветите колеги. Имам каско, но едва ли ще видя някакви пари от там. Днес ще пообиколя из София за аларма, че ми писна просто. А гараж нямам. Има паркинг в близост до блока ми, но вече бях клиент и съм разочарован от услигуте им. Обърнато странично огледало и вдлъвната шофорска врата...Тъй като съм на "Вие" с алармените системи, днес ще попитам в магазините за аларми от среден и висок клас, както някой от Вас беше споменал, щом те покриват изискванията ми. Благодаря Ви много колеги
Като има развитие по темата, ще пиша 

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,
Не обикаляй магазините за аларма, а отиди при клубен майстор - те ги имат и ще ти предложат най-доброто за твоята кола, ще получиш и отстъпка, а за гаранцията ако има проблем ще се обръщаш пак към тях.
Не обикаляй магазините за аларма, а отиди при клубен майстор - те ги имат и ще ти предложат най-доброто за твоята кола, ще получиш и отстъпка, а за гаранцията ако има проблем ще се обръщаш пак към тях.
- vladobe
- Автомобил: Polo 9N Wolfsburg Edition
- Двигател: General Electric F404-GE-402
Аз предпочитам Армеец за автокаско скъпо е но си заслужава колите не се пипат
Аларма ти е задължителна при правене на автокаско. http://www.magnumbg.com/autoalarm2.htm поразгледай като екстри какво има и когато започнеш да търсиш казвай това искам онова искам 

- PzKpfW
- Автомобил: Golf 6
- Двигател: CAYC
- Контакти:
И моята кола тази сутрин осъмна разбита
Олекнах с едно иначе съвсем скромно радио CD Панасоник и един мултицет. Лошото е, че боклуците са разбили и двете ключалки, счупили са едната дръжка и са изкъртили парчета от пластмасата около радиото. Грозна картинка
Кварталните престъпни типове са ме наблюдавали, когато заминах на село с колата на баща ми и са разбили моята съвсем необезпокоявани. Най-лошото е, че свърталището им е точно до входа ми и няма къде да си скрия колата. Сега съм решил и аз да сложа аларма, та дано поне следващия път да не им бъде толкова лесно 

- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако исакт да я отворят .. Няма как да ги спреш, както и ако искат да я откраднат цялата! ЗА кражбата можеш да ги затрудниш, за отварянето ... Няма такъв вариант! Видя ли са те че оставаш панела вътре в колата, дори и да го сваляш от радиото!
А отностно "блокажа на диференциала" - Това е съвсем различно понятие, което няма НИЩО общо с аларми и т.н.!!!
А отностно "блокажа на диференциала" - Това е съвсем различно понятие, което няма НИЩО общо с аларми и т.н.!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Kолеги, днес поръчах нова врата, а за аларма ще се Ви послушам и ще се обърна към форумните майстори. Вече се свързвах с Васко. Ще свършим работа и ще драсна и кача снимки, като има задвижване по въпроса. Благодаря много на всички колеги 

Неприятна случка. Аз мойта кошница не я заключвам, само включвам алармата и махам касетофона от панела, разбира се поне имам каско. И без това почти не я чувам алармата, един път някой беше влизал , прегледал жабката , видял че няма нищо и си тръгнал, а аз доволен, че не ми е счупил нищо по дръжките или прозорец. Нито полицията нещо ще помогне, нито глухите съседи.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”