Колеги, обраха ме - Помощ
-
batmartolaneca
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, обраха ме - Помощ
Здравейте колеги. Днес сутринта се събудих с разбита кола и по-лек с един pioneer плеър.Викнах полиция, снеха отпечатъци и т.н, дано има раздвижване по натам. Сега ми се налага да закупя нова аларма и т.н. На старата аларма нямах нито централно заключване, нито някакви екстри, само и единствено блокаж на диференциал. Интересува ме нова аларма с централно заключване, блокаж на диференциал, обемен датчик и всичко което може да ограничи тия боклуци, дали може да се сложи и каква сума да си приготвя. Кои са качествените марки? Имам и един странен въпрос? Може ли новата аларма да притежава всички тези качества + като си заключа колата с ключа да се заключват и двете врати и багажника? Не знам дали е от значение, но нямам Ел. стъкла. И искам алармата да има опция за вграждане на ключа, но това е просто желание, ако не може да се изпълни така да е, но искам качествена аларма. Качил съм за сега и една снимка, довечера ще добавя и още. Предварително благодаря на всички отзовали се 

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колеги, обраха ме - ПОМОЩ
Колега, съжалявам за случилото се. Аман от наркомани и мангали. Настанаха такива времена, че и гъ*а си да оставиш на улицата, и него ще откраднат. На мен преди 3-4 дни се опитаха да откраднат предната броня на Пасат Б2 на 25 години, ама алармата свирна и са избягали. Резултатът е потрошени щипки на бронята и счупен мигач. Абе, мизерници!
За аларма виж клубните майстори в раздел сервизи. Има не лоши български аларми по стотина лева.
За аларма виж клубните майстори в раздел сервизи. Има не лоши български аларми по стотина лева.
- BLADE8209
- Автомобил: Polo 6N2 2001
- Двигател: AMF + remap
Re: Колеги, обраха ме - Помощ
Е поне леко си се отървал, с аларма само няма да се оправиш ако меже гараж е най-добрия вариянт. На мен с аларма уж модерна ми счупиха пасажерския прозорец и след като е спряла да пищи колата са ми откраднали Pioneer-а и фотоапарат който не бе на видно място, колата бе на доста добре осветено място и в близост до пазач на спортна зала. Така че да не те обескуражавам но с аларма само нищо няма да направиш виш ако има платен паркинг около вас договори се за абонамент и си свиркай, а през останалото време гледай да не забравяш ценни неща на видно място и да си сваляш панела на плеара.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Колега,съжалявам за случилото се.Всяка аларма среден и върхов клас покрива изискванията ти,според мен трябва да добавиш и пейджър модул към нея.Ако си див фен дори GSM модул за известяване може да вържеш.Каква е тая блокировка на диференциал от аларма?
- niki79
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP
колега не страдай за случилото се такива като теб много,включително и аз,олекнах със счупен прозорец,навигация,радардетектор и слънчеви очила,но майната им нали ние сме живи и здрави,а такива като този няма да стигнат по далеч от някоя канавка,успех и не се ядосвай 

- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
bobocamaro написа:Колега,съжалявам за случилото се.Всяка аларма среден и върхов клас покрива изискванията ти,според мен трябва да добавиш и пейджър модул към нея.Ако си див фен дори GSM модул за известяване може да вържеш.Каква е тая блокировка на диференциал от аларма?
По-скоро е блокировка на запалването.
А като гледам как са отваряли Голф 2, си мисля че са били някакви незапознати наркоманчета, няма да споменавам защо.
- vladobe
- Автомобил: Polo 9N Wolfsburg Edition
- Двигател: General Electric F404-GE-402
Съжелявам за случката колега. Аз си инсталирах аларма при приятели в Стара Загора. Мога да те ориентирам за каква цена говорим. 180 лв. С опция вграждане в ключа. Ходих момчетата я направиха за 2 часа. Всичко е ток и жица. Автокаско помага срещу тези бабаити + сваляне всеки път на панела ...
-
silvesterjunior
- Автомобил:
- Двигател:
като ти настройват шоковите датчици кажи им да не ги правят от най чуствителните, че при малко по силни шумове се задействат. И някой по-нервен съсед като му пищи колата посред нощ може да ти спука я някоя гума я да счупи стъклото. При нас редовно спадат гумите 
-
batmartolaneca
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за отговорите и съветите колеги. Имам каско, но едва ли ще видя някакви пари от там. Днес ще пообиколя из София за аларма, че ми писна просто. А гараж нямам. Има паркинг в близост до блока ми, но вече бях клиент и съм разочарован от услигуте им. Обърнато странично огледало и вдлъвната шофорска врата...Тъй като съм на "Вие" с алармените системи, днес ще попитам в магазините за аларми от среден и висок клас, както някой от Вас беше споменал, щом те покриват изискванията ми. Благодаря Ви много колеги
Като има развитие по темата, ще пиша 
Като има развитие по темата, ще пиша - Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,
Не обикаляй магазините за аларма, а отиди при клубен майстор - те ги имат и ще ти предложат най-доброто за твоята кола, ще получиш и отстъпка, а за гаранцията ако има проблем ще се обръщаш пак към тях.
Не обикаляй магазините за аларма, а отиди при клубен майстор - те ги имат и ще ти предложат най-доброто за твоята кола, ще получиш и отстъпка, а за гаранцията ако има проблем ще се обръщаш пак към тях.
- vladobe
- Автомобил: Polo 9N Wolfsburg Edition
- Двигател: General Electric F404-GE-402
Аз предпочитам Армеец за автокаско скъпо е но си заслужава колите не се пипат
Аларма ти е задължителна при правене на автокаско. http://www.magnumbg.com/autoalarm2.htm поразгледай като екстри какво има и когато започнеш да търсиш казвай това искам онова искам 
- PzKpfW
- Автомобил: Golf 6
- Двигател: CAYC
- Контакти:
И моята кола тази сутрин осъмна разбита
Олекнах с едно иначе съвсем скромно радио CD Панасоник и един мултицет. Лошото е, че боклуците са разбили и двете ключалки, счупили са едната дръжка и са изкъртили парчета от пластмасата около радиото. Грозна картинка
Кварталните престъпни типове са ме наблюдавали, когато заминах на село с колата на баща ми и са разбили моята съвсем необезпокоявани. Най-лошото е, че свърталището им е точно до входа ми и няма къде да си скрия колата. Сега съм решил и аз да сложа аларма, та дано поне следващия път да не им бъде толкова лесно 
Олекнах с едно иначе съвсем скромно радио CD Панасоник и един мултицет. Лошото е, че боклуците са разбили и двете ключалки, счупили са едната дръжка и са изкъртили парчета от пластмасата около радиото. Грозна картинка - Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако исакт да я отворят .. Няма как да ги спреш, както и ако искат да я откраднат цялата! ЗА кражбата можеш да ги затрудниш, за отварянето ... Няма такъв вариант! Видя ли са те че оставаш панела вътре в колата, дори и да го сваляш от радиото!
А отностно "блокажа на диференциала" - Това е съвсем различно понятие, което няма НИЩО общо с аларми и т.н.!!!
А отностно "блокажа на диференциала" - Това е съвсем различно понятие, което няма НИЩО общо с аларми и т.н.!!!
-
batmartolaneca
- Автомобил:
- Двигател:
Kолеги, днес поръчах нова врата, а за аларма ще се Ви послушам и ще се обърна към форумните майстори. Вече се свързвах с Васко. Ще свършим работа и ще драсна и кача снимки, като има задвижване по въпроса. Благодаря много на всички колеги 

Неприятна случка. Аз мойта кошница не я заключвам, само включвам алармата и махам касетофона от панела, разбира се поне имам каско. И без това почти не я чувам алармата, един път някой беше влизал , прегледал жабката , видял че няма нищо и си тръгнал, а аз доволен, че не ми е счупил нищо по дръжките или прозорец. Нито полицията нещо ще помогне, нито глухите съседи.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”