Здравейте отново колеги. Шамане ако имаш в предвид майстора който ми препоръча колегата ставрев ми взе 30 лв за смяна на накладки и лагер,а за др. майстор не знам, просто не се стигна до плащане.Та на проблема ми: оказа се,че от лявата страна(само там пробвахме накладките и при двамата майстора) някаква част не си била на мястото. Доколкото разбрах лагера не бил набит достатъчно или нещо от сорта. Просто вече бях отчаян и не слушах какво ми приказват ,само кимах и чаках нещо положително да се случи.Сега кат сам некомпетентен в техническата част...абе при левия диск имаше разтояние около 1.5см от дадена част ,а при десния около 8мм. С това на никой не помагам ,но не мога да го обясня по-добре.

Както и да е след смяна на лагера се смениха и накладките които бях 15мм. до тук добре но имам няколко въпроса :
1-задължителен ли е реглаж на преден мост след разместване на шенкелите (ако така се пише)
2-педала на спирачките стана по-мек ,нормално ли е или не и какъв може да е проблема???
3-възможно ли е поради нуждата от реглаж да се появят някакви тропания,хлопания по предницата(такива има но ги усетих чак , като паркирах пред блока и се усещаше по педалите това тропане или хлопане не знам точно)
За майстора Тошко мога да кажа само добри неща. Дано само това хлопане да се оправи след нужен реглаж.