Свети лампата на еърбега
- tupalka
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMR
Свети лампата на еърбега
Наложи ми се да свалям волана на полото(6N, 97-ма)и колкото и да внимавах с буксата на еърбега, явно съм я откачил за малко и след като го сглобих ламбето ми свети. Казаха ми да отида да ми изчистят грешката. Въпроса ми е сега работчт ли ми еърбезите или не? 

- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Свети лампата на еърбега
Шофьорския НЕ работи на 100%! А и има вероятност да не си сложил лентовия кабел правилно и да си го скъсал! И да не е само грешка от ваденето на кабела! Грешка се записва само при подаване на контакт, а в дебелите книги пише, че е добре, при работа с Airbag да няма напрежение по колата, т.е. ДА е без акумулатор!
Защо сваля волана ако не е тайна?
Защо сваля волана ако не е тайна?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Щом ти свети копчето, значи не работи еърбега.Иди на vag com там ще си покаже точно какъв е проблема. На мен например, ми излиза закъсан лентов кабел и като го изключат след известно време, като навия крайно ляво или дясно пак светва.
- tupalka
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMR
Излизаше ми пушек от лостчето за чистачките и като го свалих имаше разтопено и направо го смених. За това свалях волана, като буксата на еърбега не съм я откачал, но явно се е разместила при движението и сега ми свети ламбето. 

- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На диагностика,ще се изчисти грешката, но дано не си скъсал кабела! Ако си някъде покрай Дружба, може да минеш да ти я изчистя аз!
Поздрави!
Поздрави!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”