та значи си взех аларма за колата и се чудех дали ако и вържа само плиуса (+) минус-а (-) сирената централното и мигачите сензора и лампичката вътре без да връзвам другите кабели като например блокитането на запалването дали може така т.е искам да и ползвам само централното другото не ми трябва
колата е поло на която мисля да слагам алармата и та за това тук я пускам темата ако не е за тук я преместете
Поло - Автоаларма MARK auto security
- blueice
- Автомобил:
- Двигател:
Re: автоаларма MARK auto security
Може, защо не.
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Със същата аларма съм и от както взех колата с нея имам един проблем. Алармата се задейства и от най-малкия шум. Някой знае ли къде в София монтират и разбират от тази аларма?
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако искаш можеш и само мигачите да я накараш да ти мигат! Не се притеснявай! Алармите не са лоши никак! Хубаво работят и са здравички!
Отностно проблема на другия колега! Трябва просто да ти се настрои шоковият датчик и всичко ще е ОК!
За 1 мин работа е!
Отностно проблема на другия колега! Трябва просто да ти се настрои шоковият датчик и всичко ще е ОК!
За 1 мин работа е!
- Каспър
Моя проблем е решен. Закрепих датчика неподвижно, защото се мандахерцаше и го намалих.
-
- Автомобил:
- Двигател:
а дали е проблем ако вържа само (+) (-) и централното дали ще работи алармата и ако някои има такава аларма дали ще може да снима дистанционното му че на моето то е с 4-бутона и са се изтъркали за да видя кое за какво е
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
снимай го да видим от кой тип е де! Има 100 модела аларми Марк ... с един куп дистанционни!
- da4ko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AEX 1995
Можеш да си я вържеш по твоя начин, колега. Не е необходимо да връзваш релето и да режеш кабелите към бубината (алармата ще си работи правилно и без това). Само така като гледам схемата мисля, че е необходимо да вържеш и Ignition +(12V), демек ACC-то. Това служи за няколко неща, като например да подава сигнал към алармата като дадеш на контакт, за да не се заключи отново колата след време (ако алармата има такава функция). Е успех и да се похвалиш какво си направил

-
- Автомобил:
- Двигател:
ами продадох колата и ми остана алармата за другата която ще си купувам
А някой знае ли как да я направя моята да свири защото сега ми мигат само мигачите?
- cuntar
- Автомобил:
- Двигател:
madmuho написа:А някой знае ли как да я направя моята да свири защото сега ми мигат само мигачите?
И при мен е така колега, върнах се от чужбина за 6-7 месеца и сeга само мига без звук. Братът на жена ми е махал акумолатора....

Нямам идея но ще я закарам на един алармаджия да види за какво иде реч и ще ти кажа!
Здравейте. Имам проблем с аларма "MARK auto security". Беше паднал акумолатора и след зарядка
алармата изгуби вразка с дистанционното. Нямам документи за алармата. С нея купих колата преди
5-6 години. Ходих в няколко фирми, но никой не познава тази аларма. Не я намирам и в интернет.
Може ли някой да подскаже как да обуча дистанционите отново. Прилогам снимки на алармата
алармата изгуби вразка с дистанционното. Нямам документи за алармата. С нея купих колата преди
5-6 години. Ходих в няколко фирми, но никой не познава тази аларма. Не я намирам и в интернет.
Може ли някой да подскаже как да обуча дистанционите отново. Прилогам снимки на алармата
- Каспър
http://www.markalarm.bg/index.php?optio ... 8&Itemid=5
Има упътване за различните модели и контакти на двата сервиза в София.
Има упътване за различните модели и контакти на двата сервиза в София.
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
cuntar написа:madmuho написа:А някой знае ли как да я направя моята да свири защото сега ми мигат само мигачите?
И при мен е така колега, върнах се от чужбина за 6-7 месеца и сeга само мига без звук. Братът на жена ми е махал акумолатора....
Рестартирай я самата аларма като и изкараш широката букса и я вкараш пак. Моята чат пат забива така ако без да искам и натисна двете копчета бързо едно след друго .. мноо зле са тия, голям боклук

yes01 написа:Здравейте. Имам проблем с аларма "MARK auto security". Беше паднал акумолатора и след зарядка
Обучението става със сервизния бутон, ако го нямаш закачен, дръпни си схемата от линка на колегата по-горе, и можеш просто да окъсиш двата пина с отверката. На снимката която си пуснал, това червеното си мисля че е извода за бутона, а бялото до него за диода или обратното, във всеки случай с 2 пина е, а те са 2 само с 2 пина, като едното е за диода.
Процедурата по обучението мисля е нещо като - окъсяваш( натискаш сервизния бутон) даваш на контакт, пускаш бутона и натискаш копче от дистанционното, нещо подобно е, най-добре да си изтеглиш от линка по-горе ръководството, дори и да не е точно на 100% същата аларма, на някоя приличаща на тази, принципа 100% съм сигурен че е еднакъв ..

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”