Здравейте колеги,
От доста време чета форума и си реших доста проблеми с Полото на жената, но за днешния проблем не намерих лекарство!
Проблема е следния, няма грам ток все едно съм махнал акумулатора. Преди време ми се е случвало да сляза към колата и забелязвам, че алармата и централното не работят, отварям с ключа дигам капака да видя дали ще открия нещо и тока идва след малко. Това се е случвало 5-6 пъти за 3 години! Но вчера пак се случи с малката разлика, че ток не дойде ;(
Акумулатора е ОК, пробвах дали масата не дава хубав контакт, но и тя е наред!
Имате ли идея какво става???
Благодаря предварително!
Изчезнаха всички тоци!!!
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Re: Изчезнаха всички тоци!!!
Виж тази тема колега --> http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=236054
мерси за бързия отговор, но до колкото виждам на човека нещо му е изяло тока и акумулатора е паднал, а при мен акумулатора е ОК, но няма никакви наченки на ток (все едно въобще няма акумулатор)
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Клемите погледна ли ги, зачисти ги, ако не прави хубав контакт ...
клемите са чисти без грам окисление и много добре стегнати, а и пробвах да дам ток от мойта кола и пак нестава!
- zlatko83
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: PN
колега на моита двоика наскоро ми направи подобен проблем и се оказа клеморед. 

как да разбера дали в това е проблема и ако е това мога ли сам да го сменя или трябва да се ходи на доктор?
- zlatko83
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: PN
пробваи да напишеш в търсачката клеморед и виж дали някаде няма да ти излезнат снимки как се сваля.По принцип има едни скоби които вадят целия патронник,но аз нямам и затова се наложи да сваля целия кормилен прът.А за самата проверка ще ти препоръчам да потърсиш някои които разбира от тоци.Или ако има от къде да намериш клеморед за твоята кола ,свали корите около ключа и лостчетата и откачи буксата от клемореда после сложи другия клеморед и пробваи.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”