Хора, имам проблем
Мигачите ми спряха да работят.
При аварийни - светят - при пускане и спиране на алармата - също
Когато пробвам с лостчето на ляво или на дясно - нищо!
Моля ви за съдействие
Намирам се във Варна в момента и ако се налага съдействие от майстор - да ме опътите къде да отскоча, но преди всичко посъветвайте ме дали мога сам да оправя проблема
Видях и бушоните - не стана
Проблем с мигачите на поло - моля съдействайте
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с мигачите на поло - моля съдействайте
ми то не останаха неща или е проблем с окабеляването да самия ключ или самия ключ за мигачите
- ivo_vr6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, или е бушон или е реле. Релето ти е около 10 лв но аз си мисля , че е от бушон

Последна промяна от Anbuch на Вто 14 юни 2011 20:12, променено общо 2 пъти.
Причина: Няма такава дума "бо6он"
Причина: Няма такава дума "бо6он"
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Колега , не съм съвсем сигурен макар да разгледах схемата на свързване на мигачите, според мен проблема е единствено в превключвателя (лостчето). Голяма част от него си е механика....размърдай го здраво-напред-назад ,напъни го нагоре-надолу....незнам....за полеви условия е малко трудно да се смени защото трябва да се сваля волана ,а предполагам и аербега. Погледни и буксата му да не е прегоряла
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
karakachan написа:Колега, или е бушон или е реле. Релето ти е около 10 лв но аз си мисля , че е от бушон![]()
![]()
И как проблема е в релето, когато светят на аварийни и при активиране на алармата??? а??
Както написа Аnbuch - проблемът и според мен е в самия лост! За да го свалиш, се сваля кормилото! Ако си с еърбег, е хубаво да разкачиш акумулатора, хем да не ти запише грешка, хем да не вземе да гръмне!
Успех!
-
tdi90 turbo
- Автомобил:
- Двигател:
така намери релето и с еднои кабелче дай на късo клеми 49 и 49 а, и дай ляв мигач трябва да свети само без да мига и после десен ако светят значи проблемът ти не е в лоста
- pavelcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте отново момчета,
Проблемът е разрешен. Оказа се много балам...
Оказа се, че превключвателя на аварийните не е върнат в изходно положение, а на някакво междинно - и така мигачите не бачкат.
Пример: има изключено положение и включено - но се оказа, че има и малко преди изключено положение и това се оказа проблема.
Смях се, като се установи това, и се изкефих, че на практика проблема е в тъпата ми тимберица
Да си знаете
Поздрави от морето
Павката
Проблемът е разрешен. Оказа се много балам...
Оказа се, че превключвателя на аварийните не е върнат в изходно положение, а на някакво междинно - и така мигачите не бачкат.
Пример: има изключено положение и включено - но се оказа, че има и малко преди изключено положение и това се оказа проблема.
Смях се, като се установи това, и се изкефих, че на практика проблема е в тъпата ми тимберица
Да си знаете
Поздрави от морето
Павката
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”