Проблем с мигачите
Проблем с мигачите
Имам следния проблем.Като включа десния мига4 и релето му започва да цъка като побесняло(много бързо)Беше ми изгорял задния мигач,смених го обаче не се оправи както ми бяха казали,че ще стане след смяната.Какво да правя?Бушон???
- veekoo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с мигачите
Виж дали е с еднаква мощност лампата която си сложил и тази изгорялата.
- baobab007
- Автомобил:
- Двигател:
А още по-добре провери всички лампи на мигачите от тази страна дали са с предписаната мощност. Колегата е прав - ако някъде имаш крушка с по-малка мощност релето ще работи с по-голяма честота, за да ти подскаже, че има проблем (изгоряла крушка)
Ще събудя темата на колегата, защото проблема ми изглежда същия. Миналия уикенд забелязах, че единия ми габарит(ЛЕВИЯ) свети съвсем леко и реших да го сменя. Имах предварително закупени лампички за габарит, свалих въпросната, която беше много почерняла, вероятно пред изгаряне и сложих новата. Всичко изглеждаше добре. Днес обаче забелязах, че при подаване на ДЕСЕН мигач релето започва за цъка по-бързо от нормалното. При слизане от колата я изгасих на пуснат десен мигач, но зумера за светлините изпищя, и забелязах, че ДЕСНИЯ ми габарит остава светнат, въпреки, че от врътката в купето всичко е изключено.
Та... това, което на първо четене се сещам да направя като гледам колегата как е решил проблема си е довечера да сменя и ДЕСНИЯ габарит със същия резервен като този дето сложих на ЛЕВИЯ. Ще проверя и какво пише на самата лампичка като мощност. Ако някой има друга идея да казва, ще съм благодарен!
Колата е 6N2, ако въобще това има значение...
Та... това, което на първо четене се сещам да направя като гледам колегата как е решил проблема си е довечера да сменя и ДЕСНИЯ габарит със същия резервен като този дето сложих на ЛЕВИЯ. Ще проверя и какво пише на самата лампичка като мощност. Ако някой има друга идея да казва, ще съм благодарен!
Колата е 6N2, ако въобще това има значение...
Колеги мисля, че преждевременно разбрах откъде идва проблема, току що ходих до колата и видях, че ми е изгорял задния десен мигач. Довечера го сменям и се надявам да се оправи.
А това със зумера доколкото разбрах е нещо като екстра, т.е. винаги свети габарит и се пуска зумера за светлините при забравен пуснат(включен от ръчката) мигач...
А това със зумера доколкото разбрах е нещо като екстра, т.е. винаги свети габарит и се пуска зумера за светлините при забравен пуснат(включен от ръчката) мигач...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”