Не пали в дъждовно време

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
thunderstorm_11
Автомобил:
Двигател:

Не пали в дъждовно време

Мнениеот thunderstorm_11 » Чет 20 окт 2011 17:08

здравейте колеги изчетох доста теми за проблемите в дъждовно време,и моят проблем е следния преди 4 5 дни когато заваля доста силно имах работа извън града запалих си аз половерчето сутринта без грижи карах около 10км и след това започна едно прехалцване гаснене губене на обороти както и да е спрчх колата на сухо и след около час запалих без проблем,карам я аз на майстор обяснявам проблема а той веднага напръска бобината с вода и ужас колата взе да се тресе да гасне и така.та огледахме бобината и има две три цепнатини от кадето може да се намокри майстора ми каза да я омажа с силикон или полеритан на спуканите места за а не се мокрела и така щял сам да карам а когато не е дъждовно колата си пали и върви без проблем,според вас как да процедирам колата е поло 1.4 apq 1999 година ако може и цена на тая бобина да ми каже някой който е купувал мерси предварително :) :)

nik5
Автомобил:
Двигател:

Re: Не пали в дъждовно време

Мнениеот nik5 » Чет 20 окт 2011 17:25

Здравей.Голфа на брат ми имаше такъв проблем,но при него не палеше и при сухо време и след като го закараме на диагностика остановиха,че е бобината за която дадохме 40 лева и сега Голфа си пали без проблем.От 4 месеца и аз съм с Голф и моя като се намокри не пали,но изсъхне ли си пали без проблем.

thunderstorm_11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот thunderstorm_11 » Чет 20 окт 2011 17:39

а дали няма да стане обикновенна бобина с допалнителен комутатор сега като се пробвах да запаля от заде кам комутатора някаде излезе лек пущек дали е вазможно само комутатора да е гръмнал :( :(

Потребителски аватар
anonimko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonimko » Пет 21 окт 2011 8:10

направо сменяи бубината но не взимаи hugo

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пет 21 окт 2011 8:18

:търсачкаа

+ огледай останалите заглавия на теми в раздела и виж твоето!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”