Подгрев в странично огледало polo 6n1

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
BruDoNe
Автомобил:
Двигател:

Подгрев в странично огледало polo 6n1

Мнениеот BruDoNe » Сря 27 юни 2012 17:55

Здравейте колеги .. днес реших да си сваля огледалата на полото за да ги пребоядисам защото едното беше започнало да се люпи .. и отдоло си личеше, че това огледало не е от тази кола .. та като свалих шофьорското огледало което е факт, че не е от мойта кола останах неприятно изненадан.. уж имам нагревател на огледалото а отзад няма букси няма нищо не влизат никакви кабели за ток в огледалото има ли шанс как да го направя функциониращ този нагревател или седи за заблуда на противника само .. а да забравих да спомена огледалата ми са механични не ел.
става въпрос за колата от гаража ми ..

Потребителски аватар
djshomi
Автомобил:
Двигател:

Re: Подгрев в странично огледало polo 6n1

Мнениеот djshomi » Чет 28 юни 2012 12:02

От въпроса ти разбрах че имаш копче за ел нагреватели но в огледалото няма нагревател.Ако е така ново огледало с съответната екстра или крушки има тема в направи си сам как става.

Потребителски аватар
BruDoNe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BruDoNe » Съб 30 юни 2012 16:37

djshomi написа:От въпроса ти разбрах че имаш копче за ел нагреватели но в огледалото няма нагревател.Ако е така ново огледало с съответната екстра или крушки има тема в направи си сам как става.

не съм се изразил правилно съжалявам .. та значи самото стъкло на огледалото има нагревател .. отзад като го обърна от него не излизат кабели нито има букса .. за копче.. мислех си, че е свързано към задното стъкло .. но явно само там има нагреватели :)

Потребителски аватар
BruDoNe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BruDoNe » Нед 01 юли 2012 17:20

Дообре да оставим лявото огледало някой да има идея от къде мога да си купя само стъкло за дясното огледало ? не ми трябва да е с нагревател или нещо друго .. знам, че мога да ида при стъклар и да ми направи но предпочитам да е направено специално за колата ми може и от някой магазин за автоаксесоари ако се сещате в Пловдив .. знам, че се продават отзад с лепенка да се залепи в/у старото примерно :)

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”