На прощаване :)

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
eras3r
Автомобил: Citroen C5 2014г
Двигател: 2 0hdi 163hp
Контакти:

На прощаване :)

Мнениеот eras3r » Съб 14 фев 2015 21:04

Здравейте колеги. Искам да искажа благодарност на всички които са ми помагали през изминалите 6 години със съвети и прочие за моята количка :) От днеска вече тя не е при мен (продадох я) и минах към клубът на Пежо :)
Оставам в този форум като наблюдател (в семейството има още 2 VW и ще попитвам тук-там :) ). Всичко хубаво Ви желая и безаварийни! :)

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: На прощаване :)

Мнениеот hooligans » Съб 14 фев 2015 23:36

Е ти пък след полото пежо да си вземеш :scare3
И все пак, много безаварийни километри и само консумативи!
Не забравяй, че можеш да помагаш със съвети за полотата ни.
:beer

Потребителски аватар
дърт милиционер
Автомобил: WV Polo 2F 1993
Двигател: 1.4 DIESEL

Мнениеот дърт милиционер » Нед 15 фев 2015 14:00

Жалко.....сега ще разбереш каква е разликата.....Карах няколко години ново служебно Пежо 307. Огромно разочарование.....Всъщност много зависи ако колата е втора употреба - кой , как я е потдържал и управлявал. Желая ти много безаварийни км.....и все един ден да се върнеш тук - това е неминуемо. Няма по добра кола Фолксваген. Факта че е номер 1 по продажби говори много.

Потребителски аватар
polovera_9n3
Автомобил: VW POLO TDI
Двигател: BNM 2007

Мнениеот polovera_9n3 » Нед 15 фев 2015 15:18

Със здраве да я караш колега, аз лично от френските само пежо ми харесват- умеят да правят коли, не мога да си кривя душата, а относно колата 2 ра употреба там хубава кола е читавата кола. Миналата година с един колега ходихме до Варна купи едно 406 купе 3.0 в6 около 200 коня мотор. Тая кола кефи здраво откъм визия, салон и най вече вървене, според мен по нищо не отстъпва на другите купета от коя и да е марка. и с малките им коли е пак така. :th_up
Скоро го гледам колегата с 406-цата, викам му - Как е Делчо бяга ли пежото? Отговор: Охооо бяга най-много от бмв-та, много го е страх :mhihi ....бахти страхливото пежо...

Потребителски аватар
eras3r
Контакти:

Мнениеот eras3r » Нед 15 фев 2015 16:35

Не знам но аз на коли нещо не мога да случа. Имах Пасат B4 ABF 2.0GT 16V там големи проблеми, с полото всеки месец нещо му правех..и с него големи проблеми като цяло. Пежото дано да е читаво :) 307SW (комби с панорамен покрив) 7 места, 1.6HDI 110 кончета. Иначе... :love.vwclub

Росен2
Автомобил: Golf III
Двигател: AAM 1996

Мнениеот Росен2 » Нед 15 фев 2015 16:42

Честито.И дано да си случил.

Потребителски аватар
polovera_9n3
Автомобил: VW POLO TDI
Двигател: BNM 2007

Мнениеот polovera_9n3 » Нед 15 фев 2015 16:45

както казах кола 2ра ръка е на късмет. Аз за моята се наслушах на глупости как 1.4тди бил най-калпавия мотор правен някога, въпреки това го купих... абсолютно никакви проблеми вече над 25 000 + км. Личния ми лекар караше 2 3 години пежо като твоето- само му сменя маслата когато им дойде времето, в Русия ходи с него няколко пъти, само наливаше нафта и кара... Накрая го продаде и пак купи пежо не знам модела ама 2009та голям ван, задните му врати са плъзгащи и се отварят с дистанционното и се затварят :mhihi и пак няма проблеми с него, чупи го от каране и само нафта налива, а тая му новата вътре е самолет меко казано - само кенеф няма, много ме кефи :th_up . Братовчедка ми кара 306 2.0 Хди 2000 год. Освен, че я очука градушката в софия миналата година друг проблем няма, апък 2.0 на тва леко купе как бяга.....
Дай някоя снимка да видим "лъвчето" :cool

Потребителски аватар
eras3r
Контакти:

Мнениеот eras3r » Нед 15 фев 2015 19:15

Утре като и сложа транзитки ще я снимам и ще кача ;)

Потребителски аватар
НарКол
Автомобил: Polo Classic
Двигател: AFT

Мнениеот НарКол » Нед 15 фев 2015 19:16

eras3r написа:Не знам но аз на коли нещо не мога да случа. Имах Пасат B4 ABF 2.0GT 16V там големи проблеми, с полото всеки месец нещо му правех..и с него големи проблеми като цяло.

И аз съм така, колега. С моето Поло половин механик станах. :icon_lol Сега се закрепи положението със здравословното състояние, но кога ли ще му бия шута, пу-пу да не чуе пущината.
Със здраве да си я караш новата кола. :th_up

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Нед 15 фев 2015 19:23

Със здраве да си го караш. :beer Като прочетох заглавието си помислих,че е станало нещо лошо от здравословен характер,а то какво било :smile

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Нед 15 фев 2015 20:45

Аз помислих, че отиваш доброволец в Украйна...

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Нед 15 фев 2015 21:17

Нарадвай се една две години :mhihi , после пусни пак тема ... "Отново в клуба " :Mr Green Fun

Потребителски аватар
freelancer
Автомобил: VW Polo 1.4 MPI
Двигател: AKK 2000

Мнениеот freelancer » Пон 16 фев 2015 7:59

Кола втора употреба и жена си е чист късмет. Аз преди полото имах рено клио и за 8 години само едни предни накладки и 4 ри тампона смених. Нито веднъж не е запалило от втория път или да изгасне, никога, само му наливах по 1 л. масло на година, че му капеше от семеринга на коляновия вал, за 7 лв от Кауфланд и каране всеки ден, никакви проблеми, баща ми все още го кара, без никакви проблеми, само гърнето му смени, че беше изгнило. С полото станах и аз половин механик, по неволя. От както купих полото започнах да се интересувам от двигатели, най-вече бензинови(преди знех само от къде се налива маслото), активен съм във форума на фолксваген, абе открих нови хоризонти за проблеми и ремонти и завързах нови контакти. :mhihi
Поне следващият път ще знам какво да гледам, като купувам "нова" кола. Може би ще си взема пак поло или друг фолксваген, защото започнах да си го правя сам, а и им знам почти всичките кусури вече. :icon_lol
Дано имаш късмет и да си караш пежото със здраве! :th_up

Потребителски аватар
Snuupy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snuupy » Пон 16 фев 2015 10:40

freelancer написа:Кола втора употреба и жена си е чист късмет. Аз преди полото имах рено клио и за 8 години само едни предни накладки и 4 ри тампона смених. Нито веднъж не е запалило от втория път или да изгасне, никога, само му наливах по 1 л. масло на година, че му капеше от семеринга на коляновия вал, за 7 лв от Кауфланд и каране всеки ден, никакви проблеми, баща ми все още го кара, без никакви проблеми, само гърнето му смени, че беше изгнило. С полото станах и аз половин механик, по неволя. От както купих полото започнах да се интересувам от двигатели, най-вече бензинови(преди знех само от къде се налива маслото), активен съм във форума на фолксваген, абе открих нови хоризонти за проблеми и ремонти и завързах нови контакти. :mhihi
Поне следващият път ще знам какво да гледам, като купувам "нова" кола. Може би ще си взема пак поло или друг фолксваген, защото започнах да си го правя сам, а и им знам почти всичките кусури вече. :icon_lol
Дано имаш късмет и да си караш пежото със здраве! :th_up

Същата работа и при мен, а около мен хора със същото поло, само накладки и масло.... аз ПОЛОвината мотор смених, основно там имам грижи, ходовата част е чук. Ама какво да се прави, всичко е въпрос на късмет....

Потребителски аватар
eras3r
Контакти:

Мнениеот eras3r » Пон 16 фев 2015 21:28

Ето го :)
Прикачени файлове
Screenshot_1.jpg
Screenshot_4.jpg
Screenshot_9.jpg