Здравейте колеги. Искам да искажа благодарност на всички които са ми помагали през изминалите 6 години със съвети и прочие за моята количка :) От днеска вече тя не е при мен (продадох я) и минах към клубът на Пежо :)
Оставам в този форум като наблюдател (в семейството има още 2 VW и ще попитвам тук-там :) ). Всичко хубаво Ви желая и безаварийни! :)
На прощаване :)
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: На прощаване :)
Е ти пък след полото пежо да си вземеш
И все пак, много безаварийни километри и само консумативи!
Не забравяй, че можеш да помагаш със съвети за полотата ни.

И все пак, много безаварийни километри и само консумативи!
Не забравяй, че можеш да помагаш със съвети за полотата ни.

- дърт милиционер
- Автомобил: WV Polo 2F 1993
- Двигател: 1.4 DIESEL
Жалко.....сега ще разбереш каква е разликата.....Карах няколко години ново служебно Пежо 307. Огромно разочарование.....Всъщност много зависи ако колата е втора употреба - кой , как я е потдържал и управлявал. Желая ти много безаварийни км.....и все един ден да се върнеш тук - това е неминуемо. Няма по добра кола Фолксваген. Факта че е номер 1 по продажби говори много.
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Със здраве да я караш колега, аз лично от френските само пежо ми харесват- умеят да правят коли, не мога да си кривя душата, а относно колата 2 ра употреба там хубава кола е читавата кола. Миналата година с един колега ходихме до Варна купи едно 406 купе 3.0 в6 около 200 коня мотор. Тая кола кефи здраво откъм визия, салон и най вече вървене, според мен по нищо не отстъпва на другите купета от коя и да е марка. и с малките им коли е пак така. 
Скоро го гледам колегата с 406-цата, викам му - Как е Делчо бяга ли пежото? Отговор: Охооо бяга най-много от бмв-та, много го е страх
....бахти страхливото пежо...

Скоро го гледам колегата с 406-цата, викам му - Как е Делчо бяга ли пежото? Отговор: Охооо бяга най-много от бмв-та, много го е страх

- eras3r
- Автомобил: Citroen C5 2014г
- Двигател: 2 0hdi 163hp
- Контакти:
Не знам но аз на коли нещо не мога да случа. Имах Пасат B4 ABF 2.0GT 16V там големи проблеми, с полото всеки месец нещо му правех..и с него големи проблеми като цяло. Пежото дано да е читаво :) 307SW (комби с панорамен покрив) 7 места, 1.6HDI 110 кончета. Иначе... 

- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
както казах кола 2ра ръка е на късмет. Аз за моята се наслушах на глупости как 1.4тди бил най-калпавия мотор правен някога, въпреки това го купих... абсолютно никакви проблеми вече над 25 000 + км. Личния ми лекар караше 2 3 години пежо като твоето- само му сменя маслата когато им дойде времето, в Русия ходи с него няколко пъти, само наливаше нафта и кара... Накрая го продаде и пак купи пежо не знам модела ама 2009та голям ван, задните му врати са плъзгащи и се отварят с дистанционното и се затварят
и пак няма проблеми с него, чупи го от каране и само нафта налива, а тая му новата вътре е самолет меко казано - само кенеф няма, много ме кефи
. Братовчедка ми кара 306 2.0 Хди 2000 год. Освен, че я очука градушката в софия миналата година друг проблем няма, апък 2.0 на тва леко купе как бяга.....
Дай някоя снимка да видим "лъвчето"

Дай някоя снимка да видим "лъвчето"

- eras3r
- Контакти:
Утре като и сложа транзитки ще я снимам и ще кача ;)
- НарКол
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AFT
eras3r написа:Не знам но аз на коли нещо не мога да случа. Имах Пасат B4 ABF 2.0GT 16V там големи проблеми, с полото всеки месец нещо му правех..и с него големи проблеми като цяло.
И аз съм така, колега. С моето Поло половин механик станах.

Със здраве да си я караш новата кола.

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Със здраве да си го караш.
Като прочетох заглавието си помислих,че е станало нещо лошо от здравословен характер,а то какво било 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Аз помислих, че отиваш доброволец в Украйна...
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Нарадвай се една две години
, после пусни пак тема ... "Отново в клуба " 

- freelancer
- Автомобил: VW Polo 1.4 MPI
- Двигател: AKK 2000
Кола втора употреба и жена си е чист късмет. Аз преди полото имах рено клио и за 8 години само едни предни накладки и 4 ри тампона смених. Нито веднъж не е запалило от втория път или да изгасне, никога, само му наливах по 1 л. масло на година, че му капеше от семеринга на коляновия вал, за 7 лв от Кауфланд и каране всеки ден, никакви проблеми, баща ми все още го кара, без никакви проблеми, само гърнето му смени, че беше изгнило. С полото станах и аз половин механик, по неволя. От както купих полото започнах да се интересувам от двигатели, най-вече бензинови(преди знех само от къде се налива маслото), активен съм във форума на фолксваген, абе открих нови хоризонти за проблеми и ремонти и завързах нови контакти.
Поне следващият път ще знам какво да гледам, като купувам "нова" кола. Може би ще си взема пак поло или друг фолксваген, защото започнах да си го правя сам, а и им знам почти всичките кусури вече.
Дано имаш късмет и да си караш пежото със здраве!

Поне следващият път ще знам какво да гледам, като купувам "нова" кола. Може би ще си взема пак поло или друг фолксваген, защото започнах да си го правя сам, а и им знам почти всичките кусури вече.

freelancer написа:Кола втора употреба и жена си е чист късмет. Аз преди полото имах рено клио и за 8 години само едни предни накладки и 4 ри тампона смених. Нито веднъж не е запалило от втория път или да изгасне, никога, само му наливах по 1 л. масло на година, че му капеше от семеринга на коляновия вал, за 7 лв от Кауфланд и каране всеки ден, никакви проблеми, баща ми все още го кара, без никакви проблеми, само гърнето му смени, че беше изгнило. С полото станах и аз половин механик, по неволя. От както купих полото започнах да се интересувам от двигатели, най-вече бензинови(преди знех само от къде се налива маслото), активен съм във форума на фолксваген, абе открих нови хоризонти за проблеми и ремонти и завързах нови контакти.![]()
Поне следващият път ще знам какво да гледам, като купувам "нова" кола. Може би ще си взема пак поло или друг фолксваген, защото започнах да си го правя сам, а и им знам почти всичките кусури вече.![]()
Същата работа и при мен, а около мен хора със същото поло, само накладки и масло.... аз ПОЛОвината мотор смених, основно там имам грижи, ходовата част е чук. Ама какво да се прави, всичко е въпрос на късмет....
- eras3r
- Контакти:
Ето го :)
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”