Търсих доста във форума, но открих само сходни проблеми, които не са баш като моя

Драмата се разви преди около 2 часа. Слизам си пред блока, цък-аларма, качвам се, колата пали от половин оборот на ключа, изчаквам да загрее и се сещам, че съм си забравил телефона. Качих се до нас, слизам пак след 3 мин., въртя ключа и...кур. Понеже съм на наклон, а лампата на резервата ми светеше, реших, че не е останал никакъв бензин. Отидох до бензиностанцията, сипах 4 л., връщам се, пълня, въртя ключа и...пак кур. Помислих си, че съм я задавил и я пуснах по въпросния наклон...идея си няма да запали.
Като дам на контакт, всичко си работи както трябва, даже и стрелката си е доста над резервата (някъде към 6л. трябва да има)но сякаш като завърти е напразно. Другото е, че отзад бензиновата помпа бълбука, все едно малко дете си играе със сламка.
Имал съм подобен проблем със сходно Поло, но тогава никакъв шум не се чуваше от помпата, а в крайна сметка се оказа бобина. Смених я и всичко си беше ок. Тогава, обаче, загасна в движение.
Колебая се, че проблема може да се крие или в бобината, или в помпата, но не съм много сигурен.