От време на време без причина мигачите спират да работят, после пак така си тръгват. Когато откажат мигачите, аварийните също не работят. Заради това мисля че проблема не са бушоните тъй като те са различни. Остава да е релето, предполагам че е едно, но за съжаление не го намирам. Нямам техническа документация за Поло и не знам къде да търся релето кое точно е то. Ще ви бъда благодарен ако някой ме упъти къде да го потърся.
Възможно е проблема да идва и от другаде, защото забелязах че напоследък и задната чистачка започна да работи странно.

Polo 6N проблем с мигачи
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
Re: Polo 6N проблем с мигачи
мигачите работят посредством копчето за аварийните, ако е откачено-няма мигачи... издърпай бутона за аварийните, откачи го и провери как е буксата-възможно е да е окислена или почерняла при лоша връзка... като откажат отбий и разцъкай буксата на аварийните и ако тръгнат знаеш...
-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
Благодаря за съвета. Днес ще проверя 

-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
опитах и след вкарване изваждане на буксата тръгват, но така до следващия път. Ще пробвам да зачистя крачетата на аварийните, ако ли не ще се взема нов ключ.
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
колега ще погледна мисля, че имам един резервен здрав, ще ти го пратя като първи коледен подарък през октомври
, само да го намеря...........

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”