iliqnchetyy написа:Здравейте,колеги ! Присъединих се към вашия клуб като горда собственичка на vw polo 6n2Изключително щастлива съм от този факт , но сега е време за обслужването , ако е възможно бихте ли ме насочили за някой сервиз в който да я обслужат . Попитах на един случаен и ми казаха сумата от 550+ лв , тъй като не било сигурно колко ще си хване за труд
. Благодаря Ви предварително
. След като е лесно защо не си ги правите сами тези ремонти и обслужвания.4i4o-dido написа:Ми то направо без пари-200лв.за смяна на ремъци ,ролки и водна помпа! Ама ВИЕ,които ги сменяте,бъдете по-скромни. И ние знаем колко е''трудно и колко време'' е необходимо.А да не забравяме че на повечето места при купуване на масла и филтри от тях,смяната е безплатна. И после нямате работа.
georgi_dob написа:. След като е лесно защо не си ги правите сами тези ремонти и обслужвания.4i4o-dido написа:Ми то направо без пари-200лв.за смяна на ремъци ,ролки и водна помпа! Ама ВИЕ,които ги сменяте,бъдете по-скромни. И ние знаем колко е''трудно и колко време'' е необходимо.А да не забравяме че на повечето места при купуване на масла и филтри от тях,смяната е безплатна. И после нямате работа.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 98 госта