Здр, на всички. От 2 месеца карам Поло 1.9 дизел 97г. и имам следния проблем:
При силен дъжд мокета на предната лява седалка долу се мокри. Не се вижда теч от вън- от стъклото или вртати и тн. Явно е някъде под мокета. Приятел ми каза, че някъде до въздушния филтър има дупка, по която се стича водата от предното стъкло и тя била може би запушена със листа и кал, понеже нямам гараж.Но не можах да я видя тая дупка.....Ако някой знае моля да ми пише.Благодаря ви много:))))
Поло 97 - теч в купето
- ivanoffyambol
- Автомобил: VW Polo III 1.9D 64PH
- Двигател: AEF 1997
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поло 97 - теч в купето
Първо не е зад въздушния филтър а посредата оттам се изтича конденза от климатика иначе махни корите над чистачките и филтъра на купето заедно с легена му отстрани има дупка към калника за оттичане на водата зад подкалника явно всичко надолу е кал и листа и връща водата в купето.Изчисти отводнителните канали между подкалника и купето като махнеш пласмасовия подкалник .
- ivanoffyambol
- Автомобил: VW Polo III 1.9D 64PH
- Двигател: AEF 1997
Re: Поло 97 - теч в купето
anonimko написа:Първо не е зад въздушния филтър а посредата оттам се изтича конденза от климатика иначе махни корите над чистачките и филтъра на купето заедно с легена му отстрани има дупка към калника за оттичане на водата зад подкалника явно всичко надолу е кал и листа и връща водата в купето.Изчисти отводнителните канали между подкалника и купето като махнеш пласмасовия подкалник .
Мерси много за информацията:) Поздрави!!!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”